Cancan ultimă oră

Emily Burghelea a izbucnit în lacrimi: „L-au omorât. Putea să trăiască”

Publicat: 28 iul. 2020

Emily Burghelea are inima frântă de durere după ce pescărușul pe care a încercat să-l salveze, a murit din cauza neglijenței medicilor. Emily Burghelea este o mare iubitoare de animale și nu a putut sta cu mâinile în sân în momentul în care pe plaja din Mamaia a văzut un pescăruș bolnav. Fosta asistentă tv a încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viața, însă medicii i-au râs în nas și i-au făcut un calmant, doar de ochii ei.

Emily Burghelea, acuzații grave la adresa unei clinici veterinare din Constanța

Emily Burghelea spune că la clinica unde l-a dus pe pescărușul bolnav, medicii i-au oferit un bon fiscal în valoare de 40 de lei, însă în realitate, ea a scos din buzunar 190 de lei.

Furioasă din cale afară și dezamăgită de comportamentul medicilor, Emily a scris un mesaj plin de revoltă pe contul ei de Instagram.

„L-au omorât. Putea să trăiască. Eu am făcut tot ce am putut pentru el. Un biet pescăruş care avea nevoie de ajutor. Nu sunt medic ca să ştiu ce îngrijiri medicale are nevoie dar l-am dus la medici şi medicii l-au omorât. L-au omorât neacordându-i nici un ajutor şi nici o şansă. Au spus că este sănătos şi că poate să devină animalul meu de companie. I-au făcut o injecţie şi după 4 ore a murit.

Doar patru ore l-au lăsat să fie animalul meu de companie. În nemernicirea lor de dimineaţă când le-am cerut explicaţii şi i-am rugat să vină să ia cadavrul pentru a nu risca eu să iau anumite bacterii sau chiar vreo boală mi-au recomandat să sun la autorităţi sugerându-mi ironic ca acestea cu siguranţă or să îşi facă treaba şi mi-au închis telefonul ÎN NAS! Dacă eram pacientul lor mă omorau şi pe mine. Acum merg la autorităţi! Ce au făcut ei se numeşte CRIMA şi nu în ultimul rând ZĂDĂRNICIRE ÎMPOTRIVA COMBATERII BOLILOR. Sunt dispusă să merg până în pânzele albe ca nici un alt animal să nu mai păţească asta!”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Fanii sunt alături de ea și susțin gestul ei, însă sunt și persoane care îi explică vedetei că nu poate salva orice animal de pe stradă. Până la urma urmei, este vorba și de o lege a naturii, spun ei.

Adauga un comentariu