Cancan

Emily Burghelea are un iubit misterios. Cu ce gest a surprins-o în vârf de munte

Publicat: 06 sept. 2020
Fosta asistentă de la „Acces Direct” Emily Burghelea
Fosta asistentă de la „Acces Direct” Emily Burghelea

Emily Burghelea are un iubit misterios. Fosta asistentă de la Acces Direct a lăsat de înțeles că în viața ei există o persoană specială. Implicată într-un proiect de promovare a României, Emily se află departe de iubitul ei. Cu toate acestea, bărbatul a surprins-o cu un gest romantic.

Emily Burghelea colindă țara în lung și în lat de când a încheiat conturile cu Acces Direct. Și bine a făcut, deoarece telenovela Vulpița și Viorel escaladase piscuri mult prea riscante în multe privințe. Astfel, Emily a spus ce a avut de spus, și-a dat demisia și a fugit în lume. Acum, iubește. Dar oare cine este bărbatul misterios?

Emily Burghelea are un iubit misterios

De curând, Emily Burghelea a postat câteva rânduri care au ieșit din tipare. Plecată prin țară, la munte acum, după ce a călcat litoralul cât a fost vara, Emily a postat un mesaj misterios. Blondina a scris câteva rânduri care vorbesc de iubit, de surprize, de plâns de bucurie.

„Te iubesc de multă vreme și totuși TU reușești să mă surprinzi mereu! În vârf de munte, unde oamenii sunt rari și brazii deși, unde nu există magazine, la zeci de kilometri depărtare de oraș, unde nici măcar taxiurile nu urcă… TU ai reușit să trimiți acest buchet superb de flori tocmai de la București și ai reușit să mă faci să plâng de bucurie. Este prima dată când stau departe de tine mai mult de două zile… Mi-a fost greu dar TU ai știut cum să-mi alini dorul! Te iubesc, te iubesc, te iubesc! ❤️ Ne vedem în cateva ore”, a scris Emily pe Instagram, în dreptul fotografiei în care ține în brațe un mare bughet de flori.

„E Dani Mocanu”, „Nu mai pot de voi doi”, „Când îl vei prezenta?”, „Frumos gest de iubire”, „Te iubesc, ești o fată frumoasă”, sunt comentariile pe care Emily le-a primit imediat.

Imagine incendiară

Mai mult, Emily avea să apară alături de un bărbat care o masează pe spate. Fotografia a fost însoțită de un mesaj incitant.

„Închide ochii și relaxează-te. Ce simți? Ce auzi? Unde-ți zboară mintea? Te pierzi în zgomotul de fundal sau reușești să fii una cu trupul, mintea și sufletul tău? Ești prezent? Trăiești fiecare moment din viața ta sau uneori nu știi cum trec zile întregi? Ești fericit? Ce te face fericit? În preajma cui poți fi tu însuți? Cine ești tu când nu te vede nimeni? Te consideri un om bun? Care crezi că este scopul vieții tale? Întreabă-te. Întreabă-te mereu”.

Impresii din vârf de munte

„După un drum lung dar frumos cu trenul, am ajuns la Sibiu, am luat autocarul până în vârful muntelui și iată-mă! Sunt în sfârșit în Păltiniș, lângă un șemineu, citind o carte bună. Voi sta aici câteva zile pentru că particip la un eveniment foarte interesant care se numește Reborn Retreat. Un fel de Detox Spiritual. Interesant, așa-i? Sunt fascinată de aceste subiecte. Poate ar trebui să vorbesc mai mult despre asta aici, pe Insta! Ce spuneti? Let me know❤️ LOVE”, avea să mai scrie Emily.

Cu toate acestea, rămâne în picioare un aspect necunoscut. Cel cu privire la faptul că Emily Burghelea are un iubit misterios…

Adauga un comentariu