Cancan ultimă oră

Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară? Iată ce a declarat fosta asistentă TV

Publicat: 11 aug. 2021

Emily Burghelea se poate declara o femeie împlinită. Este proaspătă mămică, iar soțul ei ar grijă să îi facă toate poftele. Recent, tânăra i-a pus pe gânduri pe fani, după ce a lăsa la vedere un mic detaliu. Mulți s-au întrebat dacă este din nou însărcinată și în curând va da vestea cea mare.

Emily Burghelea și soțul ei au plecat într-o bine meritată vacanță. Însă cum nu toate lucrurile pot să fie prefecte, tânăra le-a povestit internauților ce a pățit. Se pare că soțul ei se face vinovat pentru ce s-a întâmplat. Acesta a uitat acasă chiar bagajul cu hainele soției, fapt ce a generat o mică ceartă.

Însă, după un buchet imens de flori și o sesiune de shopping, Emily Burghelea a uitat de supărare și le-a prezentat povestea și internauților. Tânăra a adăugat și câteva fotografii, iar fanii din mediul online au observat imediat un mic detaliu, ce le-a dat de gândit.

În una din fotografiile postate, Emily Burghelea apare într-o ținută compusă dintr-un crop top mov și o fustă strâmtă, cu pliuri. Ținuta lasă la vedere o burtică suspectă, iar fanii au întrebat-o imediat dacă este din nou însărcinată.

Emily Burghelea, despre a doua sarcină

Cum obișnuiește să țină legătura mereu cu fanii ei, Emily Burghelea nu a ezitat și le-a răspuns tuturor imediat. Vedeta i-a calmat pe internauți și le-a spus că pentru moment nu are nicio veste mare de dat.

Se pare că burtica suspectă a fost doar o iluzie creată de pliurile fustei pe care o purta. Așadar, momentan Emily Burghelea nu se gândește la o a doua sarcină și se concentrează pe prezent, bucurându-se de rolul de proaspătă mămică.

„Este de la pliurile fusteeeeei. Nu sunt gravidă”, a fost răspunsul lui Emily Burghelea.

Emily
Adauga un comentariu