Local

„Eminescu şi cultura secolului XIX”: Conferință dedicată Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eminescu şi cultura secolului XIX Conferință dedicată Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” continuă evenimentele dedicate Zilei Culturii Naționale și a celor 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu cu o întâlnire-dezbatere  care va avea loc luni, 20 ianuarie 2020, începând cu ora 13.00, la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași.

Cu această ocazie, prof. univ. dr. Constantin Dram de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (Facultatea de Litere) va susține conferința „Eminescu şi cultura secolului XIX”.

În cadrul programului manifestării vor fi recitate fragmente din lirica și din corespondența eminesciană, în lectura elevilor Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” Iași: Meda Bîlcu, Gabriel Coadă Lată, Andrei Mineață.

Activitatea se desfășoară în cadrul Proiectului „Conferințele Bibliotecii Județene Iași” ce creează cadrul de valorificare a studiilor de cercetare științifică realizate în instituție sau pe baza fondului de carte existent precum și al reprezentanților mediului academic ieșean.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail [email protected] .

Adauga un comentariu