BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune de interes pentru toți ieșenii: Mihai Doruș, directorul general al ApaVital Iași vine la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 10 nov. 2020

Directorul general al operatorului județean de apă-canalizare, Mihai Doruș, va fi prezent în studioul BZI Live în ziua de miercuri, 11 noiembrie 2020. Invitatul Roxanei Caraiman în emisiunea care începe la ora 13:00 va oferi detalii importante despre cel mai valoros proiect derulat cu fonduri europene la nivelul judeţului Iaşi şi va prezenta proiectele de extindere și modernizare a rețelei de apă-canalizare pe raza judeţului.

Totodată, directorul general al ApaVital, Mihai Doruș, va prezenta noile tehnologii folosite de operator în ultima perioadă și modalitățile în care apa consumată de populație este protejată de agenții poluatori, care sunt tot mai periculoși în ultimii ani.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • AS VREA SA -M
    ,ACEST DOMN DIRECTOR CU MASINA CARE IL IA DE ACASA SI-L ADUCE LA SERVICI ULTIMUL RACNET CUM SE SPUNE IN JARGON POPULAR ,SA-MI SPUNA MIE PENSIONAR DUPA 35 ANI MUNCA ,SI ALTORA CA MINE CARE ISI DUC TRAIUL DE PE O ZI PE ALTA ,DECE TOT SCUMPESTE CONTRAVALOAREA MC DE APA CA SA AIBA EL TRAI DE LUX PE BANII NOSTRII .PE VREMEA COMUNISTILOR VENEAU DIRECTORII LA SERVICI CU MASINA PERSONALA ,NUMAI IN TIMPUL SERVICILUI FOLOSEAU MASSINA INTREPRINDERII .ACUM TOTI ISI FAC DE CAP , PE BANII AMARATILOR .ASA CU8M FACE URMASUL LUI HITLER IOHANIS SE PLIMBA PE BANII MEI DE LA BUCURESTI LA SIBIU IAR NOI IL TOLERAM CA DE ALTFEL PE TOTI POLITICIENII .RUSINE SA VA FIE LA TOTI CEI CARE PROFITATI DE BIETUL POPOR ROMAN .

Adauga un comentariu