Actualitate

Emisiune de maxim interes! Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice vine la BZI LIVE! Ce se intampla cu cele peste 65.000 de hectare de padure din Iasi?

Publicat: 21 iun. 2018

Prima emisiune BZI LIVE din ziua de vineri, 22 iunie 2018, va fi una de maxim interes! De la ora 13.00, invitatul Roxanei Caraiman, la emisiunea BZI LIVE va fi Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice din Iasi. Ce se intampla cu cele peste 65.000 de hectare de padure administrare de Directia Silvica Iasi? Cum poate fi oprit jaful din padurile iesene? Cine sunt cei care ameninta cel mai mult integritatea padurarilor? Va mai exista padure in judetul Iasi si la finalul acestui secol? Cine poate vana pe fondurile de vanatoare ale Directiei Silvice? La toate aceste intrebari, dar si la multe alte teme de maxim interes, va oferi raspunsuri in direct, inginerul Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice, din Iasi.

Urmaritorii nostri pot adresa intrebari directorului Corneliu Parascan in timpul emisiunii BZI LIVE, pe pagina de Facebook BZI.ro, dar si la sectiunea de comentarii pe www.bzi.ro.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu