Local

Emisiune de maxim interes. Cristina Chiriac, invitata noii editii BZI LIVE, este un reprezentant de marca al femeilor de afaceri care va discuta despre sansele femeilor ce vor sa fie antreprenor – LIVE VIDEO

Publicat: 17 sept. 2019

Emisiune de maxim interes pentru femeile din Iasi care vor sa-si deschida afaceri si nu numai. Sunt femeile modele de succes in domeniul antreprenoriatului? A crescut numarul femeilor antreprenoare? Sunt lideri mai buni femeile fata de barbati, in domeniul afacerilor? Raspunsurile la toate aceste intrebari si multe alte informatii pretioase le puteti afla miercuri, 18 septembrie, incepand cu ora 15:00, intr-o noua editie BZI Live. Invitata moderatoarei Raluca Costin este Cristina Chiriac, presedintele Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin, fondatoarea CONAF, care ne va povesti si din experienta ei in domeniul antreprenoriatului.

Toti cei care au intrebari legate de aceasta tema le pot adresa la rubrica de comentarii, accesand www.bzi.ro sau in direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit