Actualitate

Emisiune SPECTACOL la BZI LIVE! Doi luptatori SAS vin in platourile BZI impreuna cu doi caini POLITISTI – LIVE VIDEO

Publicat: 24 feb. 2019
1

Doi lupatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale vin in platoul BZI LIVE. Astfel, in studioul BZI LIVE, luni de la ora 13:00 veti putea urmari o emisiune extrem de interesanta. Iesenii vor putea afla care sunt misunile la care participa lupatorii SAS impreuna cu cainii politisti si vor putea afla cateva intamplari eptrecute de-a lungul timpului. Totodata moderatorul emisiunii, Roxana Caraiman va discuta cu cei doi lupatori despre activitatile din fiecare zi si despre pragatirea cainilor. Emisiunea de maxim interes va putea fi urmarita live pe Facebook.  

Cititorii pot adresa intrebari celor doi luptatori accesand rubrica de comentarii la adresa www.bzi.ro sau pe pagina de Facebook BZI.ro, urmand a primi raspunul asteptat, in direct, in cadrul emisiunii BZI LIVE de luni 25 februarie 2019, cu incepere de la ora 13:00.  

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!  

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:  

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!  

 

Comentarii
  • mai bine ar transforma acest detasament de lupta impotriva mafiei BALASTIERELOR din fiecare Bazin Hidrografic importatnt din tara si poate vor descoperi ce mafie politica sta in spatele acestor papusari !!ca SRI, DIPI Politia Romana nu a u fost in stare sa faca NIMIC toti anii de dupa 1989!!RUSINE !! parca erau probleme de spionaj nu de furturi si evaziune fiscal !! trezirea !!

Adauga un comentariu