Local

Emisiunea BZI Live ce va fi urmarita de toti pasionatii de vinuri si nu numai! Ilie Ciomaga, oenolog cu experienta din Iasi, va veni in studioul BZI Live – LIVE VIDEO

Publicat: 19 sept. 2019

Vreti sa stiti cum alegeti un vin de calitate? Ce vinuri sunt produse in Iasi? Ce este oenologul? Este Iasul un important judet producator de vinuri? Toate acestea si multe alte informatii importante le veti afla vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00, de la oenologul Ilie Ciomaga. Emisiunea BZI Live va fi moderata de Raluca Costin. In cadrul acestei importante editii vom afla ce modificari au aparut pe piata vinurilor din Iasi, daca iesenii consuma vinuri de calitate si daca viticultura este un domeniu profitabil.

Toti cei care au intrebari legate de aceasta tema le pot adresa la rubrica de comentarii, accesand www.bzi.ro sau in direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Comentarii
  • Felicitari domnule. Putini oameni mai recunosc care au fost mentorii sai. Da am cunoscut si eu pe cele 2 persoane. D-l Gagiulescu a lucrat la I.A.S. COTNARI, iar D-l Anghel a venit dupa terminarea facultatii la fostul I.V.V COTNARI. d-l Anghel a fost si coautor la „CRONICA COTNARILOR”

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit