Magazin

Emisiunea „Dansez pentru tine” ia pauza pe termen nedeterminat

Publicat: 06 mart. 2012
Admiratorii emisiunii „Dansez pentru tine” vor avea de asteptat pana sa se reintalneasca cu formatul lor preferat, pentru ca acesta va disparea pentru o perioada de pe micul ecran.
„Dansez pentru tine” nu se regaseste in grila de primavara deoarece avem foarte mult productii fiction si non-fiction in acest sezon si am preferat sa cream o grila in care toate programele premium sa aiba suficient spatiu – ma refer aici mai ales la spatiul destinat comunicarii valorilor lor, care risca sa se canibalizeze intr-un peisaj mult prea aglomerat”, a declarat Maria Apostol, PR and Corporate Affairs, potrivit Libertatea.
Decizia a fost luata pentru ca in acest moment, exista productii ca „Romanii au talent” in desfasurare si sunt asteptate sa inceapa „Vocea Romaniei” si „MasterChef„.
Zvonuri despre un posibil final al emisiunii „Dansez pentru tine”, generate de costurile mari de productie, au circulat inca din toamna anului trecut, desi emisiunea se bucura de un public fidel si de o audienta confortabila. Ramane de vazut daca publicul se va reintalni in toamna, cu Stefan Banica jr. si Iulia Vantur in cea de-a 13-a editie a indragitei emisiuni.


loading...

Adauga un comentariu