Actualitate

Emma Danis, sefa Parchetului Pascani, a facut cerere de pensionare la CSM

Publicat: 28 iun. 2011
Prim procurorul Emma Danis s-a adresat in data de 22 iunie 2011 cu o cerere la Consiliul Superior al Magistraturii prin care solicita eliberarea din functie, prin pensionare. Solicitarea sefei Parchetului Pascani a venit dupa ce doi procurori inspectori din cadrul CSM au inceput un control la nivelul institutiei pascanene. Erau informatii cum ca Emma Danis nu a pus in aplicare corespunzator atributiile de serviciu, pe numele ei fiind deschis un dosar penal pentru “exercitarea defectuoasa a atributiilor”.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi a emis saptamana trecuta un comunicat de presa in care a fost mentionat faptul ca la mapa prim procurorului Emma Danis au fost identificate un numar de 142 dosare penale care aveau o situatie juridica incerta.
Prim procurorul Emma Danis a solicitat eliberarea din functie, ca urmare a pensionarii. Casa Judeteana de Pensii a eliberat inca din 29 martie 2010 decizia de pensionare. Cererea prim procuroarei va fi discutata in sedinta din 30 iunie 2011 a plenului Consiliului Superior al Magistraturii, iar daca va fi adoptata va fi trimisa presedintelui Romaniei in vederea eliberarii din functie.

Continuarea articolului pe www.newspascani.comloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit