Actualitate

Emotie mare pentru medicii ieseni! DNA loveste din nou

Publicat: 12 iun. 2012
1

@ Astazi, la Directia Nationala Anticoruptie au fost chemati mai multi martori care urmeaza sa fie audiati in legatura cu presupusele nereguli de la Institutul de Boli Cardiovasculare @ Procurorii spera ca in urma acestor audieri sa afle mai multe detalii despre modul in care s-a desfasurat activitatea administrativa la Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi @ Acestia sustin ca in perioada 1 ianuarie 2007-  7 martie 2012, la diferite intervale, Igor Nedelciuc, Eduard Raul Dabija si Grigore Tinica ar fi conditionat actul medical prin primirea unor sume de bani

Multi dintre cei mai cunoscuti medici din Iasi sunt tinuti intr-o emotie teribila de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi, dupa descinderile care au avut loc la Institutul de Boli Cardiovasculare. In majoritatea spitalelor din Iasi procurorii sunt asteptati pentru a face verificari cu privire la modul in care s-au cheltuit banii publici, sau cu privire la relatiile dintre manageri si firmele care comercializeaza aparatura medicala.

In aceasta dimineata, procurorii au chemat la DNA mai multi angajati din domeniul medical, pentru a continua ancheta in ceea ce priveste presupusele nereguli de la Institutul de Boli Cardiovasculare. Urmeaza sa fie audiati mai multi martori care ar avea cunostinte despre modul in care s-au derulat contractele acolo, dar si despre presupusa infractiune de luare de mita. Procurorii spera ca in urma acestor audieri sa afle mai multe detalii despre modul in care s-a desfasurat activitatea administrativa la Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi. Capul de lista in acest dosar este renumitul chirurg Grigore Tinica, chiar daca, cel mai probabil, toate necazurile lui se trag din faptul ca, in calitate de manager, a semnat mai multe documente financiar-contabile pe care nu le-a analizat in mod corespunzator.

Acuzatiile

Procurorii sustin ca, in perioada 1 ianuarie 2007-  7 martie 2012, la diferite intervale de timp, Igor Nedelciuc, Eduard Raul Dabija si Grigore Tinica ar fi conditionat actul medical prin primirea unor sume de bani. De primirea sumelor s-ar fi ocupat Victoria Nedelciuc, responsabil de controlul financiar in cadrul spitalului. Aceasta ar fi incheiat cu pacientii 2.979 de contracte care atestau ca banii in cauza au fost donati sau dati cu titlu de sponsorizare. Procurorii sustin ca aceste contracte mascheaza o fapta penala. Asemenea contracte sunt intocmite la toate spitalele din Iasi. In contextul anchetei de la Institutul de Boli Cardiovasculare, anchetatorii ar putea verifica si celelalte unitati medicale la care s-a procedat identic. Spre exemplu, la Spitalul Parhon au existat chiar si afise care anuntau pacientii despre acest lucru. Procurorii de la DNA Iasi sustin ca la Institutul de Boli Cardiovasculare, in perioada mentionata anterior, ar fi fost incasata suma de 8,5 milioane de lei, adica 85 de miliarde de lei vechi.

O alta acuzatie importanta din acest dosar priveste obtinerea de bani de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi (CJAS). De contractul cu Casa de Asigurari s-a ocupat Oana Catalina Ciofu, inspector de resurse umane. Procurorii sustin ca ea a falsificat statele de functii si de plata a institutiei, aplicand prin scanare stampila Ministerului Sanatatii. Prin aceste documente a atestat in mod nereal ca personalul ce isi desfasoara activitatea in Laboratorul de Cateterism si Electrofiziologie ar fi angajat in cadrul Sectiei de Chirurgie Interventionala. Prin aceasta metoda, Institutul de Boli Cardiovasculare ar fi trebuit sa obtina suma de 2,1 milioane de lei, reprezentand finantare suplimentara obtinuta ilegal. Din acesti bani, in conturile institutului a intrat suma de 540.000 de lei pana la inceputul lunii aprilie 2012.
Comentarii
 • Pai ce, numai ei sunt corupti. Ia sa numere DNA cate iesiri in strainatate a avut Onofriescu de la Cuza Voda cat a fost Simirad la putere. Zeci de excursii sponsorizate de firmele de medicamente. Si in timpul asta vedeti cum sunt tratate pacientele in Cuza Voda

 • A se urmari legaturile doctorilor cu firmele de medicamente! Toti pleaca in strainatate pe banii acestor firme, e normal? Asta nu e tot spaga? Aceste lucruri se petrec de ani de zile si nimeni nu ia atitudine.

 • Voi stiti ce inseamna spaga?? La cat de limitati si ignoranti sunteti, va contraziceti singuri in declaratii. Firmele de medicamente au SPONSORIZAT medicii sa plece la conferinte, lucru normal peste tot in lume, nimeni nu pleaca de capul lui. medicii nu au cum sa prescrie un anumit medicament, pe reteta apare substanta activa si doar pacientul sau farmacistul deci ce medicament aleg. Medicul poate oferi cel mult o sugestie. Iar asta nu e infractiune.

 • Lasa ca asa ne trebuie…Sa ne rupa cu spagile acesti „medici”…Voi nu vedeti ca toti sint basarabeni?Voi nu stiti ca in Cardiologie, nu intra nici un medic fara AVIZUL lui Tinica…si ca el nu agreeaza decit „de-ai lui”…adica basarabeni,republicani din Moldova…de astia facuti cu buletinul ,la apelul de seara, romani??…Si spaga care o cere este reala, dragilor….sa nu de-a Domnul Dumnezeu sa ajungeti cu un tata, sau o mama, sora,frate, la aceasta clinica si sa vedeti cum este cind basarabenii astia pun TARIFUL pe viata, neacceptind sa opereze decit dupa plata .Atunci sa va vad cit le mai plingeti de mila…si cum o sa va innece furia ca un act medical gratuit si garantat de catre statul roman unor cetateni care platesc cotizatii ani in sir este pus la kur de catre o banda de racheti basarabeni rapanosi…..care au profitat de sansa acordata cu destula usurinta de Romania in a se realiza profesional. Oare de ce nu se duc in kur la masa, la Chisinau…sa profeseze acolo, sa spaguiasca acolo? Nu se poaaate, asa ca mai bine stau aici, aduc pacienti de la Basarabia , ii interneaza noapte in regim de urgenta, ii tin trei zile, apoi iau spagutza, …iar bietii romanashi stau la programari cite 3-6 luni, si plus ca trebuie sa cotizeze la greuuu!!! In timp ce imputiti de basarabeni, beneficiaza de toate facilitatile oferite de sistemul de sanatate romanesc, numai pe baza de „buletin” si internarea de urgenta…ca deh, sint romani!!!Si multi din ei nici nu stiu a injura in romaneste!!!Pasli Tinica,Dabija si Igor Nedelciuc…pasli la puscarie!!!

 • sa mori tu lita ca pe reteta scrie substanta activa?!?! cica medicul face cel mult o recomadare. As vrea sa o vad si pe asta. Firmele de medicamente au sponsorizat medicii tocmai pentru ca acestia sa bage doar anumite medicamente in spitale. Ce e asa de greu de inteles? Se invart miliarde in felul asta, iar afacerile cu medicamente sunt cele mai profitabile.

 • republicanul – esti cumva un frustrat care nu a incaput in Cardiologie sau ai avut neamuri pe acolo si li s-a facut pasi de aceea esti asa impatimit pe medicii..moldoveni. Daca nu erau acesti medici…cum le spui tu, centrul de la parhon nu era asa cunoscut prin moldoveanul de Tinica cu reusitele lui chirurgicale. Asa ca REPUBLICANULE…da-ti foc in fata la parhon sa vina moldovenii sa te stinga…cu benzina L:))))
  asa ca nu mai manca kkt doar dupa barfa de la coltz de strada

 • Luati la intrebari toate scursurile din UMF care se fac ca lucreaza si ca doctori in spitalele iesene si sa vedeti calatorii. Tot la doua luni, pac, o iesire in strainatate. Pe banii cui dracu se duc ca is asa de slabi ca nimeni nu-i invita sa le plateasca si cheltuielile? doar firmele de medicamente ii platesc si asta e o forma de spaga, mita. cui ii pasa? sat fara ciini

 • Bai lica tu esti mai tampit se pare: cum adica ma nimeni nu pleaca de capul lui la o conferinta? Poti sa pleci baiete daca te tine portofelul sau te invita organizatorii si iti platesc cheltuielile. daca nu, stai la mila firmelor de conf sa-ti scrii si tu in cv ca esti destept si te duci la conf internationale, si tu le faci pe plac si prescrii medicamentele lor. ei iti dau tu le dai. Ce molecula, visezi sau vorbesti ca sa te afli in treaba.

 • pai totul se rezolva cu o petitie! O petitie pentru domnii doctori de la cardiologie, dragi colegi din UMF; sa vedem, pt ei semnati cum ati semnat pt seful Arestoaie? Cine a semnat petitia pt Arestoaie si cine o va semna pt colegii de la cardio? Pai dimofte, bulgaru iliescu colega de la iml si cu dorinel acelasi nume, doi-trei tinerei fara minte ce s-au intors cu coada intre picioare de prin vest si ii plang la usa lui arestoaie ca sa le dea si lor ceva in umf, unul iliescu si inca una ii gasiti numele pe petitie, conita d.ungureanu, doamna azoicai, conu branisteanu, coana vulpe, tovarasul paduraru ala cu plagiatul, studentele si bomba, familia burlea in par, vulpoi,nea onofriescu, tanti dumitrascu,caruntu,duduia forna noul decan de stomatologie,ioan costea,lucian burlea, tircoveanu, si altii, multi altii, grigoras, bogdanici….si sa nu o uitam pe coana urgentista diana cempoi si Hadrian covrigul, bineinteles, donsoara florentina severina si finul Razvan Constantinescu cu familia. Numa lume buna, unu si unu, oameni cinstiti si cu frica lui Dumnezeu, traiesc modesc si nu iau spaga, nu fac afaceri cu examene si sint toti destepti si corecti. o sa-i dea la ziar ca exemplu. daca vreti alte nume cautati petitia @adevar si [email protected] ii gasiti pe toti pe tava, toti oamenii de bine si cinstiti ingrijorati de soarta domnului Arestaoie si de a lor, ca daca se duce arestoaie se duc multi. Deci, cine semneaza petitia pentru colegii de la cardio? Ala eu, ala eu, hai grabiti-va oameni buni ca mine,poimine vine DNA si peste voi si sa va curga balele dupa o petitie semnata de colegi.

 • La majoritatea conferintelor internationale sunt sponsorizati de organizatori medicii care scriu lucrari foarte bune; cati dintre medicii romani au plecat pe asemenea sponsorizari? Medicii prefera sponsorizarile de la firmele de medicamente, care sunt in valoare de ** la suta din valoarea prescrierilor facute de respectivii medici sau ** la suta din valoarea achizitiei facute daca medicul e sef de clinica / sectie sau director de spital.

 • alo DNA-ul!prietena de chermeze a lui Nedelciuc,frustrata de pe Cuza-Voda,d-na in devenire Rusu Ileana,anestezista gurista care are la activ n+* spagi si iesiri in afara pe banii firmelor,nu se stie?!

 • Koko, si eu am avut emotii: am crezut ca l-au prins pe Brebenel Constipescu cu pantalonii in vine si pe Hormonologul Vesel cu degetul in fund. cum care fund? alu arestoaie.nu va ginditi la prostii, ii lua temperatura.

 • Iar observ valul comunismului si a muncitorilor anti-intelectualitate. Ma faceti sa rad. :)) adica ideal ar fi ca medicii sa nu castige nimic altceva decat salarul lunar? :)) mai scoateti si voi capul din nisip putin. Firmele de medicamente sunt companii private care prelucreaza o anumita subst activa in diverse variante…e anormal ca un medic sa prefere si sa recomande una din ele? E anormal sa fie rasplatit pt asta? E anormal sa se duca la congrese unde afla noi lucruri de actualitate in domeniul lor? Ati vrea sa si le plateasca ei? De ce???? Pentru ca sunteti frustrati si indoctrinati pe vecie impotriva lor, pentru ca cea mai mare placere a vietii voastre ar fi sa ii vedeti pe medici muncind ca sa poata manca si atat…am vesti proaste…nu va mai fi NICIODATA asa!

 • @Dr Doctorii sint niste oameni ca toti ceilalti, care si-au ales o meserie platita in functie de nivelul economic al tarii respective. De ce ar fi ei platiti la stat mai mult ca inginerii, profesorii, avocatii?Vrei mai mult? Muncesti in afara programului de lucru, iti faci cabinet particular dar nu-ti neglijezi munca pt care esti platit la stat. iar la conferinte platite de firme se duc de regula doctorii slabi profesional, aia care nu au nici o sansa sa fie invitati pentru munca lor profesionala ci doar pt un schimb de favoruri cu firmele. La toate conferintele se invita oameni care au ceva de spus, au rezultate interesante, restul sint umplutura de care firmele profita.
  Dumneata esti sigur o umplutura care n-a fost niciodata invitat de organizatori si platit de acestia si asteapta la mila firmelor de medicamente.

 • Trebuie spus tot adevarul. Onofriescu pleaca mult prea des la congrese in strainatate, dar este insotit de sotie, medic stomatolog, pentru ca ea detine controlul intoate… Dar, trebuie vazuta toata gasca de la Cuza Voda: d-na dr Stamatin Maria, insotita de pupila ei, Andreea Avasiloaie si, adesea, de fiica ei, pleaca la congrese in strainatate. Informati-va si veti constata ca si acum este plecata cu prietenul de afaceri si doctorandul ei, managerul de la Sf. Maria, dr. Valentin Munteanu (AGA de la SF.Maria) la Paris. Acest dr. Munteanu ce cauta la Paris? Ii leaga prietenia pe care o au, impreuna cu Onofriescu, in jurul conducatorului lor iubit, Simirad? Ce vor face? Si-au pierdut, din fericire, sustinatorul! « PIERDUT PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN! CINE L-A PIERDUT, SA SE DUCA DUPA EL, PE APA SAMBETEI!” Alegatorilor care l-au/i-au eliminat, cu multumiri si infinita recunostinta!

 • auzi dr, ce intelegi domle prin intelectualitate? dumneata te consideri intelectual numai pentru ca ai obtinut o diploma de medic? intr-o universitate unde spaga face legea, unde rectorul si nouazeci la suta din cadrele didactice sint niste nulitati, unde intra ca preparatori c.a.c.a.na.rii care nu luat rezidentiatul dar il au pe taticu sau mamica in umf?
  io-te domle unde erau intelectualii in frunte cu intelectualul sef rectorul Oaie care i-a facut campanie electorala altui intelectual notoriu, Nichita. Ploua domle cu intelectuali.

 • de ce nu lasati bai comentariul cu linkul de pe student.romania curata in care se spune cum 3 rectori ieseni, in frunte cu Arestoaie au facut campanie electorala primarului?
  e si un filmulet cu arestoaie dandu-si ochii peste cap de admiratie pentru primar, fost si actual.

 • student Romania Curata
  Trei rectori din Iași au uitat de Legea Educației și s-au îngrămădit să-l susțină pe candidatul USL la primărie, Gheorghe Nichita. Conform exit poll-urilor, Nichita a ajuns să câștige bătălia electorală. Cei trei rectori sunt Vasile Astărăstoae (cercetat de DNA pentru conflict de interese, abuz în serviciu și tentativă de fals), Ion Giurmă și Vasile Vîntu.

 • @dr doctorul revoltat si ingrijorat ca vine”valul comunismului si a muncitorilor anti-intelectualitate”.
  Poti dormi linistit doctore, peste tine si colegii din UMF n-o sa dea nimeni, nici daca vin comunistii la putere. Si poti sa rizi linistit, rid si altii de doctorii care au iesit si ies din UMFul tirgului.
  Foarte bine ca se aminteste despre portalul anticoruptie Romania curata; afla lumea lucruri interesante, cum ar fi articolul „Daca am alimina coruptia ar disparea cu totul universitatile din Romania”:
  „La Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, de exemplu, studenții vorbesc de o adevărată bursă a șpăgilor – profesorii se pun de acord asupra sumelor pe care e “corect” să le ceară. Unii studenți au ajuns să fie chiar mulțumiți de sistem, pentru că îi scapă de bătaia de cap (învățatul). Rectorul universității însuși e cercetat de DNA pentru conflict de interese și abuz în serviciu, dar studenții îl iubesc și în decembrie a fost reales în funcție.”

  Cam asa ies pe banda „intelectualii” de azi, pastoriti de nume celebre in ale spagii si afacerilor necurate, ca arestoaie, nu-i asa @dr doctore?

 • petitia si alte comentarii…da semnez petitie atata timp cat cred ca sunt profesionisti nu pupuincuristi care stau in fata unui monitor si isi dau cu parerea. Daca multi din cei care ati comentat aveti atat de multe dovezi despre medicii ieseni, poate o sa vi se ia IP-urile sa dati cu subsemnatul in calitate de martori daca le stiti pe toate, de excursii, de firme de medicamente, de prietenii. Cand sunteti in fata faptului implinit sa recunoasteti si sa sustineti ceea ce ati scris aici va kkti pe voi. Asa ca nu mai mancati aiurea…daca sunteti colegi cu cei care apar acum la ziar…inseamna ca frustrarea e mare …asa ca…ciocu mic si sa vina DaNA peste voi:))))))

 • Brancardieru sef: bravo domle, io chiar nu stiam de ce s-a ingramadit lumea sa semneze petitia pt arestoaie in toamna trecuta: omul e un profesionist si nu un pupincurist.
  De-aia l-au dat si la ziar pe domnu rector, da noi astia mai prosti nu stiam care-i treaba, ca e atit de cunoscut ca profesionist. o sa aibe si statuie?
  Multam frumos domle ca ne-ai lamurit si stim si noi acu ce rector profesionist are umf-ul din oras. Si dumneata, domnu brancardier, tot profesionist ca domnu rector?

 • @prostul targului. Nu sunt un extremist sau un incuitat care nu accepta adevaruri dureroase doar de dragul de a nu le accepta. In mare parte ai dreptate, insa ideea mea este ca generalizarea nu este potrivita. Nu toate cadrele medicale sunt asa cum se insiuneaza. Nici macar nu cred ca e vorba de o majoritate. Iasul are medici buni, adevarate modele pe plan national si in unele cazuri chiar international. Medici, profesori care participa la congrese, care nu sunt invitati, ci care trebuie sa isi plateasca taxele de inscriere, deplasarea, cazarea, etc. Bani care sunt obtinuti prin sponsorizarile companiilor pharma, fara exceptie. Mie mi se pare ceva natural si normal. Sunt tanar, nu am pretentia sa beneficiez de aceleasi facilitati precum cei care au ani buni in urma. Nu sunt frustrat, nu ii invidiez, nu ii acuz, nu sunt absurd. Exista fara doar si poate exceptii in care nulitati in medicina au ajuns mult prea sus si calca peste cadavre doar pentru a parveni. Exista corupti fara bun simt, exista „neoameni”, „nemedici”, sunt printre noi si sunt galagiosi, infatuati, ingamfati, lacomi, sfidatori, periculosi chiar. Insa lumea se fereste sa ii numeasca punctual, preferand in schimb sa generalizeze. Asta doare. Valorile medicinei noastre, pentru ca ele exista, nu sunt recunoscute, nu li se acorda tot creditul pe care il merita si sunt sabotati de nulitati. Doare ca inca o data, ei sa fie bagati in aceeasi categorie cu s***surile. Doare foarte mult. Generalizarea unor situatii aberante este ceea ce ma revolta. Numai bine tuturor si sper ca m-am facut, cat de cat inteles.

 • numeste-i domnule! fericit m-as feri de ei si probabil si altii nu s-ar duce daca ar fi aratati cu degetul. in rest de acord cu tine.

 • @Dr Valorile acelea pe care le amintesti dumneata sint atit de rare in orasul nostru incit generalizarea este naturala. Stiu ca pe unii supara si pe buna dreptate bagatul in aceeasi oala cu arestoaie si gasca lui, dar cind acest rector e ales de trei sferturi din colegi, generalizarea de spagari, mediocri, penali este imediata si mai ales naturala. Nulitatile sint atit de prezente in medicina ieseana incit cei cativa valorosi nu se vad. Nu poti semna petitia pt un individ ca Arestoaie si sa pretinzi respect.

 • Pacient, vrei sa vezi cine sint aia corupti, mina in mina cu rectorul de la UMF, pupincuristi de valoare ce sustin un penal cunoscut in intreaga tara pentru mediocritatea profesionala si cele cinci sau sase salarii de la stat? Du-te pe petitieonline. ro si cauta „Probitate si adevar” ai sa vezi cine a semnat pt penal. Numele alea amintite mai jos sint doar citeva.Ai sa vezi cine sustine spaga, mediocritatea, nepotismul, afacerile murdare cu bani publici.

 • Brancardierul sef: vrei sa ne sperii bre? las ca acum se discuta despre medici nu despre MRU, nu vine nimeni sa te intrebe de IP si sanatate. Doar daca dai si matale ceva, ca asa merge treaba cu doctorii, ce nu stii?

 • Mare canalie poti fi ala care semnezi …petitia, vezi petitia… Petitia a fost semnata de peste *2**0 persoane !Dupa cum te exprimi, *******, care ti-ai salvat textul si-l postezi indiferent de subiect, toti cei *2**0 semnatarii sunt corupti alaturi de dl. prof. Astarastoae?… Cum facem sa delimitam persoanele aflate pe lista voastra neagra, de celelalte persoane, adica tot vreo *2**0, care au semnat petitia ? Foarte interesant este faptul ca dr. Stamatin, dr. Costea , desi sunt langa prof Astarastoae din 2*** (perioada in care, sustineti voi, s-au petrecut acte de coruptie la UMF) si au semnat petitia nu au „onoarea” de a se regasi pe lista voastra! Culmea este ca tot voi, grupul Simirad si UNPR (prietenii stiu care si de ce!) ii dati limbi lui Astarastoae ori de cate ori aveti nevoie de el sau i-ati cazut in genunchi, cerandu-i ajutorul! Voi aveti nevoie de pile, oamenii valorosi vor ramene demni, indiferent de regimul politic! Scursorilor, urmati-l pe Simirad, aceeasi minte si caracter aveti precum mentorul vostru, Simirad, chiar daca sunteti putin mai „tinerei”!

 • Auzi domnule, cica Tinica nu stia ce documente financiar contabile a semnat. Ma da ne luati chiar de prosti? Sau asta e o facatura ca sa dea totul pe spatele Nedelciucilor? Nu stiu ce urmareste Tinica, cert este ca pacientii au nevoie de un sistem medical sanatos despre care nu s/a auzit la noi in tara. Si pana la urma poate povestea asta va avea si un final fericit, macar scapam de jumatate din basarabenii astia hoti de prin spital.

 • domnule ONO pazea ca vine DNA sila tine ,mai ales ca pe urmele tale se afla inconfundabila si inegalabila ,rusinea tagmei de ginecologi ,madam mahala schas.mai ales ca acum e febletea USL .Daca se mai urca si scroafa in copac,vai de destinul pruncilor Romaniei

 • Ia mai lasati-l in pace pe domnul Tinica ca trebuie sa salveze vietile oamenilor asa cum a facut si pana acum in mii de cazuri. Este usor sa arunci cu noroi asupra unui om care nu a facut decat bine! El nu este decat victima escroacei de director financiar care l-a furat pe la spate fara ca stie. Dovada este si averea impresionanta a acestei nesimtite (trei case, trei masini si conturi prin mama Rusie de care numai ei stiu…si altii)pe care a facut-o doar in trei ani. Daca are cum sa explice asta atunci cred ca intradevar domnul profesor Tinica este vinovat.

 • Doctore onest daca ai avea habar de ce vorbesti nu ai mai minti lumea. Directoarea Nedelciuc nu a furat ci a obtinut totul prin munca si credite, numai ea stie cate weekenduri a pierdut pe la spital inconjurata de acte si cifre. Daca acum managerul vrea sa dea totul pe seama ei asta inseamna ca el este adevaratul hot. Lasati DNA sa-si faca treaba si sa-i intrebe pe toti ce au facut si o sa vedeti ca adevarul va iesi la suprafata pentru ca doamna Nedelciuc este o experta in contabilitate si poate dovedi la DNA ca ea nu a gresit cu nimic nimic.

 • Alo!DNA!Normal ca de stransul banilor se ocupa Nedelciuc Victoria. Pai cu ce bani crezi ca vroia sotiorul Igor sa-si cumpere avion particular? Cu banii de la mama?
  Lasa gura mai mica mai Eli ca se stie ce progenitura esti si cum toci banii pacientilor din buzunarul mamicii! Sa se termine odata cu circul asta si sa o trimita la bulau pe Victorica pentru ca ne-am saturat de minciunile si prefacatoriile ei. Si de rudele ei de prin minister care-i tin hamul si cu care face afaceri la IBCV! Lumea stie si asta hoato! Si vede, prin camere puse de fintu! La bulau cu tine!

 • doctor onest, cum le stii tu pe toate!da de unde stii tu atatea picanterii din interior:)) ai vreo dovada….daca da, dute la DNA si reclama ce stii poate ajungi mare …..mare bagator in seama. esti doctor onest fara ocupatie, nu? :)):))

 • @Prostitutia intelectuala si morala intra in panica:
  Ma tu ai intrat bine in panica; altfel trebuie sa fii beat mort sau prost facut gramada sa vorbesti de Arestoaie ca de o valoare. Care a semnat sa fie sanatos, nu-ti pui numele public pt orice penal si pe urma urli ca stai sa vezi era si gigel pe lista dar el nu apare la vedere.
  Si pe urma canalii sint aia care au semnat ca sa-l linga pe arestoaie nu asta care face publica o chestie care oricum e publica. Care e mai canalie?

 • doctor onest, cine vrei sa se okupe de bugetul din spital, econimistul sau vine doctorul onest sa rezolve toate problemele dintr-o institutie:D

 • @Prostitutia intelectuala si morala intra in [email protected]
  Ceva probleme cu dna-ul domnule? Prietenia gretoasa dintre arestoaie si nichita incepe sa supere distinsii doctori semnatari ai petitiei? Nulitatea profesionala a rectorului oaie facuta publica prin multe ziare nationale, rector ales de saptezeci la suta dintre cadrele didactice din umf deranjeaza si ea? Ca doar prost la prost targe si leprele se sustin intre ele.

 • DOMN TINICA,AUZI BRE DIN CAUZA MATALE DOCTORU SANDICA NU OPEREAZA PE CORD IN IASI SI OPPEREAZA CU UN SUCCES PE CARE TU NU IL VEI AVEA NICIODATA OMUL FACE MINUNI IN GERMANIA CU COPIII NOSTRI CARDIACI.NU TI A PLACUT NICIODATA DE EL CA NU OPERA CA MATALE LA BUZUNAR MAI INTAI .SE VA FACE DREPTATE DOCTORE

 • @@@Prostitutia intelectuala si morala intra in [email protected]@@
  Dv pretindeti ca niste oameni ONESTI au semnat petitia pentru rectorul UMF acuzat de DNA? Multe lucruri nu se stiau poate, dar tot umf-ul stia ca fiica-sa si cativa prieteni erau platiti dintr-un proiect european (platiti gras ca sa nu faca nimic), a doua chestie e ca tot umf-ul era la curent cu mediocritatea spre nulitate a lui astarastoaie si tot umf-ul era la curent cu aranjamentele facute in timp de rector pentru copiii unora din colegi si pentru anumiti colegi, si cu spaga generalizata din universitate si tolerata de ani de zile de acest rector. In aceste conditii, ca sa semnezi o petitie publica, ori esti prost tamaie, ori esti mana in mana cu individul sau speri sa ajungi si tu la ciolan. Nu mai cautati scuze ca nu sunt.

 • brancardieru’ sef | te k.ka.shi pe dumneata de curajos. Nu-i mai acuza pe altii ca scriu din spatele unui ecran, ca tu faci la fel.

 • Prostitutie intelectuala si morala este ceea ce se practica la umf si in mediul medical din oras. Ai nimerit-o fara sa vrei.

 • Probitate si adevar! Astarastoaie in campanie pentru Nichita. I-a iesit numarul cistigator acum asteapta rasplata. Cum sa nu vorbesti despre probitate si adevar?

 • Domle, acum imi explic eu cum te-a iesit Nichita! Pai lumea buna din oras a votat probitatea si adevarul, nu degeaba l-a garantat rectorul UMF-ului si altii l-au garantat pe rector, cind a avut nvoie!
  Bine ca mi-a picat fisa, ca ma tot intrebam cum de-a iesit Nichita asa bine! mai citesc odata petitia aia sa vad cine l-a garantat pe nichita, sa-i felicit daca ii vad prin tirg.

 • „”La Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, de exemplu, studenții vorbesc de o adevărată bursă a șpăgilor – profesorii se pun de acord asupra sumelor pe care e “corect” să le ceară. Unii studenți au ajuns să fie chiar mulțumiți de sistem, pentru că îi scapă de bătaia de cap (învățatul). Rectorul universității însuși e cercetat de DNA pentru conflict de interese și abuz în serviciu, dar studenții îl iubesc și în decembrie a fost reales în funcție.”
  Paragraful asta spune tot. Nu va mai mirati ca ii cauta DNA-ul, azi pe unul, miine pe altul si tot asa.

 • PT lordul john bai mij murat vezi de bagajul tau si nu te baga in seama cu japca , toti santem oameni si santem egali nu exista lume buna si lume rea idiotule toti santem egali ca sant oameni mai putin informati si alti mai mult asta este altceva dar nu tu esti in masura sa faci clasamente mai gansacule mergi blat .

 • iar va dati lesinatilor cu parerea despre ce se intampla si voi nu stiti sa scrieti… de procurorii care ancheteaza cazu stiti ceva? sau aia sunt monumente de onestitate?

 • @titu Ai perfecta dreptate: aia de la umf care au semnat petitia pt arestoaie se impart in 3 categorii: prosti tamaie, mana in mana cu individul sau spera sa ajunga si ei la ciolan. E bun ciolanul baieti? ati ajuns si pe Romania curata sa va afle toata tara, daca nu va stia deja.
  Domnul dr Tinica a semnat si el petitia sau nu?

Adauga un comentariu