Local

Emotie mare pentru tinerii care au rapit o eleva, din gara, pentru prostitutie

Publicat: 13 ian. 2013
1

@ Judecatorii ar trebui sa ia astazi o decizie in dosarul care priveste faptele unor baieti de bani gata din Iasi, care au rapit o eleva si au obligat-o sa se prostitueze

Astazi,magistratii de la Tribunalul Iasi ar trebui sa dea verdictul in dosarul privind rapirea unei eleve de 15 ani din Gara Tecuci, fortata sa practice prostitutia. In urma cu o saptamana, magistratii au finalizat acest dosar, insa au amanat pronuntarea pentru astazi. Capul rautatilor in acest dosar pare a fi Marian Tiberiu Andriescu, din Podu Iloaiei. Acesta a rapit-o pe fata si le-a bagat in cap prietenilor sai ca pot face bani cu ea. Pe 10 octombrie 2011, Mirela vroia sa mearga impreuna cu o vecina la prietenul sau din Marasesti. In Gara Tecuci, fetele au fost abordate de Andriescu. Acesta era insotit de un prieten pentru a cumpara un caine pitbull si astepta trenul sa se intoarca la Iasi. „Inculpatul Andriescu Tiberiu Marian, zis Chinezu, a inceput sa o curteze pe Mirela F., care i-a raspuns afirmativ, astfel ca inculpatul le-a propus celor doua minore sa-l insoteasca la Iasi, unde, in acea saptamana, 10/16 octombrie 2011, se organizau Sarbatorilor orasului„, au declarat procurorii in rechizitoriul trimis instantei de judecata. Prietena Mirelei s-a speriat si a plecat, lasand-o pe aceasta singura cu baietii. „Imediat dupa plecarea din gara, Chinezu mi-a spus ca daca tip sau spun cuiva ca vreau sa cobor, va da cainele pe mine”, a declarat fata la audieri. Dupa ce a fost adusa in Iasi, adolescenta a fost obligata sa se prostitueze. Andriescu a stabilit un pret cuprins intre 30 lei si 50 lei pentru o partida de sex cu fata. In cele sase zile in care a stat la Iasi, adolescenta a intretinut relatii sexuale cu aproximativ 15 tineri. In prima faza, la audieri, baietii au spus ca sunt nevinovati si ca nu stiu despre ce este vorba. Ulterior, au inceput sa se denunte reciproc, mai ales cand au vazut ca Marian Tiberiu Andriescu, de 21 ani, a fost bagat in spatele gratiilor impreuna cu Ionut Bogdan Cosma, de 23 ani. Dupa ce i-au fost aratate cateva probe din dosar, Andriescu a recunoscut si el savarsirea faptelor.

Comentarii
  • ******, tantalaule, deschide dictionarul si vezi ce inseamna ,,a rapi”. Fata n-a fost rapita, ci a mers de bunavoie cu baietii la Iasi, unde a fost silita sa se prostitueze, lucru pe care il mai facuse. Si nici eleva nu mai era , caci legase scoala de gard.

    • ma tudore ai dreptate in tot ce ai zs cu exceptia unui singur lucru…nici knd a ajuns in iasi si in nici un moment ea nu a fost obligata sa se prostitueze…a facuto de buna voie si ptr asta a venit si asta ia si zs baiatului kre a luato din tecuci…k vrea sa faca bani;)

  • nu mai vb daca nu stiti despre ce e vb …presa si site’ul asta de ***** mai ales vb numai prostii … nu mai pune’ti botul la ragaliile astea mincinoase…ca ia placut **** maxim la fetisoara

Adauga un comentariu