Local

Emotie mare pentru unul dintre cei mai periculosi proxeneti din Iasi

Publicat: 30 sept. 2016
1

@ Procesul s-a terminat, iar proxenetul asteapta verdictul judecatorilor @ A fost la un pas de a fi ucisa in momentul in care a refuzat sa se mai prostitueze pentru acest individ

Magistratii de la Tribunalul Iasi au finalizat cercetarea judecatoreasca intr-un dosar care priveste faptele lui Costel Jugravu, considerat de anchetatori unul dintre cei mai periculosi proxeneti ieseni. Procesul a inceput in anul 2014, insa au fost probleme mari cu privire la audierea partilor vatamate si a martorilor. Una dintre victimele lui Costel Jugravu a trecut prin chinuri greu de imaginat. A fost la un pas de a fi ucisa in momentul in care a refuzat sa se mai prostitueze pentru acest individ.

Copila are 14 ani si a ajuns in anturajul lui Costel Jugravu pentru ca provine dintr-o familie foarte saraca si voia sa munceasca. Jugravu a spus ca are nevoie de ea ca bona pentru fetita sa, pentru ca sotia este plecata in strainatate. Ulterior, i-a cerut copilei sa intretina relatii sexuale cu el. A amenintat-o ca-i va ucide familia in cazul in care refuza. In cele din urma, a obligat-o sa se prostitueze pentru el. Atunci cand victima n-a mai putut, a lovit-o cu o sabie in cap.

„Din probatoriul administrat în cauza a rezultat ca, în cursul lunii iulie 2012, imediat dupa ce a fost eliberat conditionat din penitenciar, Jugravu Costel a luat hotarârea sa racoleze tinere pe care sa le oblige sa practice prostitutia în folosul sau. Una dintre victime (în vârsta de 14 ani) a fost racolata printr-un viclesug, inculpatul propunându-i minorei sa aiba grija de fetita lui, pe perioada cât concubina sa este plecata în strainatate. La începutul lunii decembrie 2012, inculpatul i-a solicitat minorei sa întretina cu el raporturi sexuale. Dupa un prim refuz, minora a cedat câteva zile mai târziu, când inculpatul a amenintat-o ca, în caz de refuz, îi va bate pe mama si pe fratele ei”, au explicat anchetatorii.

Fata era obligata sa intretina raporturi sexuale cu cate 5/6 clienti pe zi. Copila a ramas chiar si insarcinata cu unul dintre clienti, insa Jugravu a lovit-o in abdomen, ca sa faca avort. Jugravu se afla in spatele gratiilor din luna mai 2014. Pronuntarea urmeaza sa fie data pe 13 octombrie 2016.

Comentarii
Adauga un comentariu