Actualitate

Emotie teribila pentru avocata bagata la puscarie de iubitul sau interlop! Lucrurile sunt clare!

Publicat: 21 ian. 2016
1

@ Afacerea a mers bine, pana in momentul in care toti au aflat ca erau filati si a fost realizat flagrantul @ Ieri, judecatorii au finalizat procesul

Ieri, magistratii de la Tribunalul Iasi au considerat ca cercetarea judecatoreasca este gata, intr-un caz care vizeaza faptele comise de o avocata din Iasi si un interlop destul de cunoscut. Procesul s-a terminat si urmeaza sa fie data pronuntarea. Mai exact, judecatorii au amanat luarea unei decizii pentru data de 25 ianuarie. De asemenea, tot ieri, magistratii au mentinut arestarea preventiva pentru acuzatii din dosar. Pe parcursul procesului, judecatorii au reusit sa-i audieze pe martorii care cunosteau detalii importante despre modul in care s-au petrecut faptele. Agentul de paza care a depus denuntul la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi isi exercita serviciul la Sectia de Maxima Siguranta din cadrul Penitenciarului Iasi.

Acolo, Florin Rotariu, un detinut condamnat pentru proxenetism, a intrat in discutii cu agentul si l-a rugat sa-i aduca niste telefoane mobile, in schimbul unei sume de bani. Rotariu i-a promis agentului suma de 1.000 euro, pentru a-i aduce patru telefoane mobile in spatele gratiilor. Agentul a refuzat categoric propunerea proxenetului. A doua zi, acesta din urma a revenit cu discutia in termeni si mai categorici. Atunci, agentul de paza a acceptat sa intre in jocul lui, de frica sa nu-i fie intinse alte capcane. In acest context, a ajuns sa-i anunte pe procurorii de la DNA despre ceea ce se intampla acolo. „La data de 23 aprilie 2015, inculpatul Rotariu Florin a promis suma de 1.000 euro (promisiune reiterata la data de 24 aprilie 2015) unui agent de penitenciar din cadrul Penitenciarului Iasi, pentru ca acesta din urma sa introduca ilicit în incinta unitatii de detentie bunuri (un numar de opt aparate telefonice mobile, un încarcator de telefon si o cantitate neprecizata de bauturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare”, au declarat procurorii. Agentul trebuia sa ia legatura cu Aurel Craiu, persoana de legatura pe care o avea detinutul in exterior. Craiu trebuia sa primeasca telefoanele si banii de la avocata Scafaru, iubita proxenetului. Afacerea a mers bine, pana in momentul in care toti au aflat ca erau filati si a fost realizat flagrantul.

Comentarii
Adauga un comentariu