Eveniment-Social

Emotii deosebite pentru mari si talentati actori ieseni. Publicul local ii poate vedea intr-un film de SENZATIE

Publicat: 29 sept. 2016
1

@ Un grup de apreciati si indragiti actori ai Teatrului National si unul de la Luceafarul din Iasi joaca in una dintre cele mai interesante pelicule cinematografie ale anului din Romania! @ Intitulat „Afacerea Est”, acesta este regizat de Igor Cobileanski, in distributie regasindu-i pe Ion Sapdaru, Constantin Puscasu, Daniel Busuioc, Doru Aftanasiu, Anne Marie Chertic, Radu Ghilas si Catalin Cucu @ Acesta va fi lansat, in capitala Moldovei, pe 17 octombrie 2016, la Casa de Cultura a Studentilor

In aceasta toamna, anume pe 17 octombrie 2016, la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) din Iasi, un grup de apreciati si indragiti actori ai Teatrului National (TNI) Vasile Alecsandri si unul de la Luceafarul din Iasi joaca in una dintre cele mai interesante pelicule cinematografie ale anului din Romania! Intitulat „Afacerea Est”, acesta este regizat de Igor Cobileanski, in distributie regasindu-i pe Ion Sapdaru, Constantin Puscasu, Daniel Busuioc, Doru Aftanasiu, Anne Marie Chertic, Radu Ghilas si Catalin Cucu.

Citeste si:  Actorul iesean care a devenit vedeta de cinema in Las Vegas – FOTO, VIDEO

Creatia cinematografica este: „o comedie neagra, un road movie nebun cu încurcaturi si descurcaturi pline de umor: conflict cu gangsteri, vaccinarea gainilor împotriva gripei aviare, un furt în trenul de noapte, un sofer betiv de duba, o fuga de politie si o noapte în arest. Marian si Petro sunt doi prieteni la criza vârstei mijlocii – împreuna fac tot ce pot sa strânga bani si sa-si îndeplineasca, în sfârsit, visul. Dar îi asteapta un drum lung înainte. Povestea filmului este universala, iar comedia, umorul autentic, locatiile exotice care ilustreaza realitatile moldovenesti, si actorii renumiti, vor spori potentialul de distributie nationala si internationala pentru acest film. Calatoria protagonistilor îi va duce în zone în care se vorbeste româna moldoveneasca, se vor întâlni pe parcurs si cu personaje autentice, cu povesti de viata si spirit de aventura din Europa de Est. Calatoria protagonistilor îi va conduce în peste 57 de locatii, prin gari, trenuri, o închisoare, o ferma de gaini si multe altele”, este descris oficial filmul.

Citeste si:  Mari actori ieseni in reclame interzise minorilor – VIDEO

Igor Cobileanski si Alien Film au mai lucrat împreuna la productia scurtmetrajului „Colectia de arome”, film premiat si selectat în cele mai importante festivaluri internationale de profil (Locarno, Clermont-Ferrand, Busan si Cairo). Ultimul proiect regizat de Cobileanski, serialul „Umbre”, difuzat anul acesta pe HBO România, s-a bucurat de succes si apreciere din partea publicului TV.

Citeste si:  Marturiile ieseanului care a stat la masa cu personaje celebre din lume. Nu a visat vreodata ca va ajunge aici – GALERIE FOTO, VIDEO

Adauga un comentariu