Sport

EMOTIONANT! Generatia de aur s-a reunit in puscarie

Publicat: 10 oct. 2014
1

Fostii componenti ai „Generatiei de Aur” i-au facut o vizita surpriza lui Gica Popescu, de ziua lui, la penitenciarul Rahova. În ziua în care a împlinit 47 de ani, Gica Popescu a fost vizitat la penitenciarul Rahova de fostii sai coechipieri.

Gica Hagi, Bogdan Stelea, Didi Prodan, Ilie Dumitrescu, Costel Galca, Adi Ilie sau Cristi Chivu au tinut sa fie alaturi de Popescu, care îsi ispaseste pedeapsa de 3 ani si o luna de închisoare, primita în urma ”Dosarului Transferurilor”.

La emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, Gabi Balint a povestit pe larg cum a decurs vizita la penitenciar, dar si care este starea de spirit a fostului capitan al echipei nationale: „Scrie, a scris doua carti pâna acum. E foarte optimist. Ma simteam putin jenat înainte sa intru acolo, e un sentiment asa… E a doua oara când merg la închisoare. Prima data am fost la Burgos, când trebuia sa dau niste premii în penitenciar. Hagi a avut aceasta idee, ne-a sunat si ne-a întrebat daca vrem sa mergem, categoric am zis «da». Sunt sigur ca ar fi venit si altii, dar nu puteam sa fim atât de multi. Ne-am trezit foarte devreme, la 6 dimineata, si am plecat acolo.

Ne-au tratat ca pe oricine om care vine în vizita, ne-au perchezitionat, ne-au luat buletinele. Am stat o ora, o ora si putin. Am avut si un tort. A fost ca pe vremuri, când i-am adus aminte ca toate zilele lui de nastere le faceam în cantonament. Asa l-a prins pe el ziua de nastere mereu, înaintea unui meci important al echipei nationale. A fost si Didi Prodan cu noi, atmosfera a fost garantata. Am râs, ne-am amintit de una, de alta. El e foarte pozitiv. Situatia e cum e, dar el e în forma. Stau trei în camera, domnul Copos si cu MM Stoica, va dati seama ca vorbesc mult despre fotbal. Fac toti sport, au activitati, muncesc la un atelier ziua. Ne-a spus cam cum arata o zi acolo. E mai rau ca la armata! Se descurca. Când l-am vazut asa optimist si puternic, am avut o senzatie de usurare. Merge înainte, asta e, s-a întâmplat. E important sa fii bine fizic acolo, ca sa rezisti din punct de vedere psihic”, a povestit Gabi Balint.

Citeste si: Hagi a fost in vizita la Gica Popescu, in inchisoare. Vezi ce au facut de ziua sportivului

Citeste si: O noua LOVITURA pentru GICA POPESCU. Pierde O AVERE

Citeste si: BLESTEM! O noua DRAMA in familia lui GICA POPESCU

Adauga un comentariu