National

EMOTIONANT: Mesaje de la prieteni, legate de indicatorul rutier lovit de o masina si care a cazut peste Gianina Spunache

Publicat: 05 ian. 2017
1

Zeci de panglici albe, cu mesaje de la prieteni si rude au fost legate de indicatorul rutier din Vaslui lovit de o masina si care a cazut peste o tanara de 21 de ani, care a murit apoi la spital.

Comunitatea studentilor UAD Cluj este in doliu. Colegii Gianinei Spunache au postat un mesaj in memoria acesteia pe pagina de Facebook a Universitatii:

”O veste dureroasa a marcat comunitatea UAD in aceste zile, un accident care a intrerupt firul vietii pentru o persoana optimista, pozitiva, luminoasa. Este un moment de reflectie asupra imprevizibilitatii si fragilitatii vietii, a lucrurilor incontrolabile si uneori, nedrepte. Gianina, speram sa te afli intr-un loc mai luminos si multumim pentru momentele in care ne-ai fost alaturi. Ramas bun”.

Citeste si: DRAMATIC: Ea este tanara accidentata grav pe o strada din Vaslui. Vezi detalii

Rudele, prietenii si toti cei care au cunoscut-o pe Gianina sunt asteptati sa o conduca pe tanara pe ultimul drum, joi, 5 ianuarie. In anul 2014, fratele Gianinei, maistru militar, a murit la doar 28 de ani dupa ce absolvise scoala de subofiteri. Mai multe detalii pe BUNA ZIUA VASLUI.

Adauga un comentariu