Magazin

EMOTIONANT! Ramona Badescu a ingenuncheat pe scena si a spus „Inger, ingerasul meu”. Vezi ce a determinat-o sa faca acest gest!

Publicat: 07 mart. 2013
1

Ramona Badescu (44 ani) a sarbatorit recent 40 de ani de cariera! Vedeta a pregatit special pentru aceasta ocazie spectacolul „Pasiune” si a urcat pe scena Auditorium Parco Della Musica, din Roma, in fata a peste 600 de spectatori.

Din public au privit-o emotionati, cu lacrimi in ochi, parintii ei care au venit special de la Craiova in Italia, pentru a-i fi alaturi. Spectacolul „Pasiune” a fost intr-adevar un cumul de emotie, iar pe parcursul a doua ore, Ramona Badescu a trecut prin toate starile si a povestit diferitele forme de pasiune ale vietii ei prin intermediul muzicii si al monologurilor, scrie libertatea.

„Spectacolul „Pasiune” este cadoul pe care mi l-am facut mie insami, cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera. In loc sa cheltuiesc banii pe o bijuterie scumpa, am realizat acest spectacol, cadoul meu! Imi doream de mult timp sa fac un spectacol important la Roma si, in sfarsit, mi s-a realizat aceasta dorinta. Anul acesta implinesc si 40 de ani de cariera, 40 de ani de cand am pus piciorul pe prima scena, la „Cabana melodiilor”, cu o piesa scrisa de tatal meu, „Sunt Ramona din Craiova”. Spectacolul „Pasiune” este o premiera absoluta! Pasiune este cuvantul care pe mine m-a identificat toata viata mea! Viata mea am trait-o nu cu dragoste, dar cu o pasiune intensa! M-am simtit extraordinar pe scena si abia astept sa reiau acest spectacol”, a spus Ramona.

Printre pasiunile pentru muzica, pamantul ei, tara natala, parintii sai, pentru Ramona Badescu exista si pasiunea pentru Iisus Hristos. Atunci cand a interpretat piesa „Ave Maria”, pe scena a fost adusa o cruce, iar, la sfarsit, Ramona a spus si o rugaciune in limba romana, „Inger, ingerasul meu”, moment incarcat de emotie, care s-a sfarsit cu aplauze.

Comentarii
Adauga un comentariu