Magazin

Emotionant! Un biciclist a fost salvat de un caine maidanez venit din padure! Poveste fascinanta

Publicat: 17 iul. 2018

 Nu mai avem nevoie de multe dovezi sa afirmam cu tarie ca animalele au mai mult suflet decat multi dintre oameni… La Valiug, Caras-severin,  s-a petrecut o intamplare care are darul sa ne emotioneze si sa confirme cele scrise mai sus. Un biciclist, accidentat grav, a fost salvat de un caine maidanez, care a stat langa el pana la sosirea ambulantei, incalzindu-l cu propriul trup. Luni, 16 iulie, in jurul orei 22.00, jandarmii montani din cadrul Postului Valiug au fost mobilizati spre zona platoului Semenic, pentru a-i acorda primul ajutor unui biciclist ranit, in urma unui apel la 112.

Maicuta de la Manastirea Ghighiu, prinsa in timp ce arunca catei, inchisi in saci, pe un camp

”La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri in zona claviculei si se afla intr-o stare usoara de hipotermie. Primul salvator al barbatului a fost un caine care imediat dupa producerea incidentului s-a asezat langa victima si l-a protejat, incalzindu-l cu corpul sau. Patrupedul a ramas langa el pana la sosirea jandarmilor. La fata locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Caras-Severin pentru a transporta persoana la spital”, scrie caon.ro.

 Cainele era unul fara stapan, venit din padure, unde s-a si retras dupa interventia jandarmilor. Nu ai lua acasa un astfel de suflet?!

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit