Politic

Enea, propunerea PNL pentru postul de vice. Ședință ordinară pe 26 august

Publicat: 17 aug. 2011

Vineri, 26 august, membrii legislativului local se vor întalni în ședință ordinară. Vor fi luate în discuție un număr de 18 proiecte de hotărare printre care și cel cu privire la alegerea noului viceprimar al municipiului. Primarul Grigore Crăciunescu ne-a declarat astăzi că PNL îl va susține pentru această funcție pe consilierul Neculai Enea. Dacă PSD nu va face o nominalizare pentru acest post, iar PDL nu va participa la vot așa cum anunță președintele Ioan Ioniță,atunci cel mai probabil Enea va prelua mandatul.

Pe ordinea de zi se va regăsi proiectul privind aprobarea Contului de Execuție bugetară pentru anul 2010 și prima jumătate a acestui an. Un alt proiect este cel cu privire la aprobarea organigramei și statului de funcții a aparatului de specialitate al primarului și instituțiilor subordonate legislativului local, precum și rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli.

Consilierii vor trebui să ia din nou în discuție proiectul privind împrumutul de 4 milioane lei necesar demarării Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. Din titulatura proiectului aprobat lipsește denumirea investițiilor pentru care sunt necesari banii.

Primarul va aduce iar în discuție Baza Sportivă de la Blăgești pentru care se cere o suplimentare de fonduri, dintr-o eroare de proiectare. In studiul geologic în prima fază a fost stabilit faptul că panza freatică este la o adancime de 1,4 metri, dar atunci cand s-a apucat de treabă, constructorul a constatat că aceasta se află la o adancime de 30 cm.

Alte puncte ale şedinţei de vineri sunt: aprobarea indicatorilor economici pentru obiectivul Reabilitare stradă Mihail Kogălniceanu, stabilirea situațiilor deosebite pentru acordarea de ajutoare de urgență și concesionarea unor suprafețe de teren către societățile comerciale Alpha Property Development SRL, AutoTranscom și parohia Sfantul Ioan Botezătorul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit