Magazin

EnemyGraph sau cum sa-ti faci dusmani pe Facebook

Publicat: 27 mart. 2012
1
O noua aplicatie de Facebook, creata de Dean Terry de la Universitatea Texas din Dallas (SUA), le va permite utilizatorilor sa-si indice dusmanii pe profilul lor. Cu EnemyGraph poti publica pe wall lista cu inamici, care pot fi atat persoane, cat si companii. In plus, ai posibilitatea sa-l alegi pe cel mai mare dusman, iar pe ceilalti sa-i clasifici in functie de „periculozitate” pe o scara de la 1 la 5, in care 1 inseamna benign, iar 5 malefic.
Potrivit presei britanice, Dean Terry considera ca aplicatia creata de el este „o blasfemie a retelelor de socializare” si crede ca Facebook o va elimina in curand. Banuiala lui Terry se bazeaza pe faptul ca Facebook a ignorat recent o petitie semnata de peste trei milioane de oameni prin care se solicita adaugarea butonului „Dislike„.
Pana in prezent, cinci persoane au folosit aplicatia EnemyGraph pentru a-si arata ostilitatea fata de filmele din seria „Twilight„, doua si-au manifestat repulsia fata de rosii, iar una l-a declarat dusman pe scriitorul german Thomas Mann.
O alta optiune pentru utilizatorii retelei de socializare, de data aceasta fiind ideea celor de la Facebook, este posibilitatea de a-si retrograda prietenii la stadiul de cunostinte.
Astfel, cand prietenul a fost retrogradat la statutul de cunostinta, utilizatorul va primi mai putine alerte privind activitatea lui pe reteaua sociala. Facebook chiar a adaugat o unealta care sugerea za ca unii prieteni sa devina cunostinte, aceasta functionand pe baza interactiunii mai mici dintre cei doi. 
sursa: adevarul.ro
Adauga un comentariu