Sport

Englezii cer o suma fabuloasa pentru transferul lui Chiriches

Publicat: 09 dec. 2014
1

Din ce în ce mai mult se vorbeste, cu detalii concrete, despre transferul lui Vlad Chiriches de la Tottenham la AS Roma. Presa din Italia a anuntat inclusiv suma pentru care cele doua cluburi sunt gata sa bata palma în perioada de transferuri din ianuarie.

Conducatorii celor doua cluburi sunt în relatii foarte bune, iar londonezii sunt gata sa-l lase pe Chiriches sa plece, mai ales ca n-a avut evolutiile scontate atunci când a fost adus de la Steaua. Walter Sabatini, directorul sportiv al vicecampioanei italiene, a negociat în capitala britanica transferul si mai multe portaluri de stiri sportive din Peninsula scriu ca internationalul român va fi adus pe Olimpico pentru 10 milioane de euro.

Tottenham a platit pentru el 9,5 milioane si se pare ca romanii au acceptat sa plateasca 10 pentru a compensa evolutiile sub asteptari ale lui Erik Lamela, pentru care în 2013 Spurs a achitat nu mai putin de 33 de milioane de euro.

Vlad Chiriches a jucat 30 de meciuri într-un sezon si jumatate la Tottenham, doar 6 în cel actual, fiind evident ca nu reprezinta o solutie viabila pentru managerul Mauricio Pochettino. Alaturi de Chiriches, romanii spera sa-l mai aduca în aceasta iarna si pe Maxi Pereira, de la Benfica, al carui contract expira în iunie, ceea ce înseamna ca poate fi adus la un pret convenabil în ianuarie sau gratis la finalul sezonului.

Citeste si: INCREDIBIL! Cinci echipe se lupta pentru semnatura lui Vlad Chiriches

Citeste si: Transfer bomba! Vlad Chiriches este la un pas de Serie A

Citeste si: Vlad Chiriches, transfer low-cost la AS Roma

Adauga un comentariu