Eveniment-Social

E.ON Gaz, avertizata la nesfarsit de Primaria Iasi

Publicat: 16 feb. 2011
1

In perioada 31 ianuarie – 11 februarie 2011, inspectorii primariei au efectuat o serie de controale. Nici de data asta E.ON Gaz nu a scapat. Angajatii companiei au efectuat lucrari pe domeniul public, dar au lasat in urma gropi. In aceste conditii a fost aplicat un avertisment pentru refacerea domeniului public.
Nici ApaVital SA nu a scapat de controlul primariei, fiind avertizata din aceleasi motive.
Totodata, au fost efectuate controale si in randul altor agenti economici. Au fost aplicate patru amenzi în valoare de sapte mii lei pentru lipsa autorizatiei de functionare, cinci amenzi în valoare de 7.500 lei pentru stationarea vehiculelor de mare tonaj sau avariate pe domeniul public si o amenda de 800 lei pentru afise lipite în locuri interzise. „Tot in aceasta perioada s-au dat 24 somatii pentru ridicarea unor autovehicule avariate sau de mare tonaj, stationate pe domeniul public, o somatie privind obligatia efectuarii de reparatii la fatada unor imobile DAPPP, sapte somatii privind obligatia efectuarii de reparatii la fatada unor imobile în proprietate privata, 56 somatii prin care s-a acordat termen comerciantilor de la modulele amplasate în Iasi pentru respectarea obiectului de activitate autorizata. Mai mult, au fost localizate 26 autoturisme avariate sau de mare tonaj stationate pe domeniul public, urmând a fi identificati proprietarii si somati pentru ridicarea vehiculelor”, a declarat Ciprian Chirita, director la Directia Control Intern si Managementul Calitatii.

Comentarii
  • Eon gaz a umplut de la inceputul iernii strada Sipotel de gauri. Cand i-am intrebat cine le astupa au spus ca au contract cu Primaria pentru asfaltari. Pina la urma nici nu mai stim cine isi bate joc de noi….

Adauga un comentariu