Magazin

Era cea mai frumoasa femeie din tara, dar acesta a fost blestemul ei. A murit intr-un mod tragic

Publicat: 27 nov. 2012
1

A fost incoronata cea mai frumoasa femeie din tara, dar asta i-a adus multe necazuri. De cand a fost numita regina frumusetii, Maria Susana Flores Gamez a intrat in atentia oamenilor certati cu legea, iar liderii cartelurilor de droguri si-au dorit-o in preajma lor.

Tanara de 20 de ani a murit sambata intr-un schimb de focuri din vestul Mexicului, intre o grupare de traficanti de droguri si armata.

Trupul neinsufletit al tinerei a fost descoperit pe marginea drumului, intr-o zona montana din Sinaloa, loc cunoscut al traficantilor de droguri. Langa cadavru se afla si o pusca automata, transmite Agerpres.

Maria Susana Flores Gamez se afla printre membrii bandei criminale, dar inca nu s-a stabilit daca aceasta a luat parte la schimbul de focuri, a declarat procurorul Marco Antonio Higuera.

Frumoasa bruneta a fost desemnata castigatoarea concursului Woman of Sinaloa in februarie 2012. In luna iunie, ea a concurat impotriva altor sapte pretendente la prestigiosul titlu de Miss la concursul Our Beauty Sinaloa, dar nu a castigat.

In momentul atacului, tanara se afla intr-una din masinile traficantilor, pe care armata le urmarea de mai multe ore. In urma aceste operatiuni,  doi membri ai gruparii au fost omorati si alti patru au fost retinuti de politie.

Adauga un comentariu