Din lumea filmului

Era considerata cea mai frumoasa prezentatoare TV din perioada comunisului. Dar sa vezi cum arata acum um Cristiana Bota

Publicat: 04 ian. 2019

Cristiana Bota este una dintre prezentatoarele tv care au iesit in evidenta, prin dictie, dar si datorita trasaturilor sale. O blonda foarte frumoasa care avea sa ajunga indragita de telespectatori, alaturi de Delia Budeanu, Lia Marascu sau Sanda Taranu.

Cristiana Bota a bifat deja al 68-lea an de viata si a oferit recent un interviu la emisiunea de radio prezentata de Andreea Esca, in care a povestit de experienta in televiziune din perioada comunista.

„Conteaza atat de mult cand apari la televizor sa spui cu toata lumea un celor care te vad sau te asculta. Conteaza sa fii reala si sa nu fii un om fals. Cand am intrat in televiziune vorbeam farte tare in microfon, convinsa ca asa trebuie. Cineva apoi mi-a explicat ca trebuie sa vorbesti in asa fel incat sa te iubeasca si femeile, si barbatii, si batranii, dar si copiii. Sa te placa si  oamenii simpli, de la tara, dar si intelectualii. Eu mi-am facut experienta la radio, care m-a ajutat foarte mult, iar in televiziune am intrat in urma unui concurs”, a povestit vedeta.

Cristiana Bota a ajuns la Televiziunea Publica in 1971, unde a lucrat la redactia de cultura si la redactia de copii si tineret. Mai tarziu, avea sa devina crainica.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit