Bizar

Era extrem de mandru dupa ce a agatat-o pe fata asta pe Facebook. Chiar in aceeasi zi a mers cu ea in club, dupa care a dus-o la el acasa si a convins-o sa ramana peste noapte! Insa cand a vazut-o dimineata, fara machiaj, i s-a facut rau!

Publicat: 29 dec. 2016

Se spune mereu ca aparentele insala, insa se pare ca unii baieti nu tin cont de acest lucru. Este si cazul unui tanar, care a fost extrem de multumit de el dupa ce a agatat-o pe Facebook pe fata din imaginea de mai sus. Chiar in seara aceleiasi zile s-a si vazut cu ea intr-un club, dupa care a dus-o la el acasa si a convins-o sa ramana peste noapte.

Doar ca, atunci cand s-a trezit dimineata si a vazut cum arata de fapt fara machiaj, a avut un soc. Diferenta era atat de mare incat, la inceput, nu a stiut daca langa el este aceeasi persoana cu care isi petrecuse noaptea sau nu.
In cele din urma si-a luat inima in dinti si i-a spus fetei sa plece si ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu ea, nu inainte insa de a-i face o poza.

Baiatul si-a trecut si peste orgoliu si a postat un colaj comparativ pe contul lui de Facebook: „Nu faceti ce am facut eu! Machiajul este extrem de inselator, inainte de a trece la urmatorul pas asigurati-va ca vedeti ce se ascunde in spatele lui!”.

sursaloading...

Adauga un comentariu