Diverse

Era in al saptelea cer ca va naste foarte curand, dar a fost distrusa cand a nascut un copilas mort: „Nimic nu mai are rost! Nu mai am pe cine sa alaptez!” Uite ce a facut femeia asta cu laptele din sanii ei

Publicat: 20 oct. 2016

Povestea tinerei din imaginile alaturate a devenit virala pe retelele de socializare si a impresionat sute de mii de oameni din intreaga lume. Wendy Cruz-Chan era in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca va deveni mama. Din nefericire insa, din cauza unei infectii, fatul din pantece nu a mai putut fi salvat si a venit pe lume mort.

Tanara a fost distrusa, iar apropiatii ei se temeau ca va recurge la un gest necugetat. Au fost insa uimiti cand au aflat ce decizie a luat: a hotarat sa isi doneze laptele matern, pentru a ajuta alti bebelusi.

„Am vrut sa transform o tragedie in ceva pozitiv. Acum, tot ce mai am din copilul meu e o cenusa intr-o urna. Nu pot sa il imbrac, nu pot sa ma joc cu el, nu pot sa il vad cum creste. Vreau ca alti parinti sa nu treaca prin asta. Vreau sa ajut prin gestul meu. Eu nu pot sa imi alaptez copilul, dar macar asta pot sa fac in amintirea lui”, spune ea.
Astfel, in 3 luni, ea a donat peste 60 de litri de lapte, care a ajuns la bebelusii ce aveau nevoie de asa ceva.

sursaloading...

Adauga un comentariu