Diverse

Era intr-un autocar si dormea, dar s-a trezit din cauza unor mancarimi puternice pe care le simtea pe picioare. La inceput nu intelegea ce se intampla, dar cand a vazut ce iesea din scaune a inceput sa tipe: „Dumnezeule, sunt sute!”

Publicat: 06 ian. 2017

Natalie Yap, o femeie in varsta de 29 de ani din Statele Unite, a avut parte de un adevarat soc in timpul unei calatorii de 8 ore cu autocarul. In a doua zi de Craciun, ea a avut nevoie sa mearga de la Kuala Lumpur la Singapore, iar singurul mijloc de transport pe care l-a gasit la un pret acceptabil a fost un autocar.

Desi calatoria urma sa dureze 8 ore Natalie a cumparat biletul si s-a imbarcat. Doar ca, la aproximativ 2 ore dupa plecare, femeia a fost trezita dintr-un pui de somn de niste mancarimi puternice. Cand s-a uitat si a vazut ce era pe pantalonii ei, a incremenit: o gramada de gandaci ii dadeau tarcoale. A vrut sa se mute pe alt scaun, dar a observat ca peste tot era la fel.

In scurt timp si ceilalti pasageri au inceput sa se planga, iar multi dintre ei s-au ales cu umflaturi destul de urate in urma piscaturilor si au mers la un control, de teama sa nu se infecteze cu ceva.
Compania transportatoare a raspuns plangerilor trimitand autocarul la o deratizare si igienizare completa. In plus, le-au oferit tuturor calatorilor banii inapoi pe biletul respectiv.

sursaloading...

Adauga un comentariu