Stiri

Eric Schmidt: Fara numele real, nu ai ce cauta pe Google+

Publicat: 31 aug. 2011

Atunci cand vine vorba despre identitatea utilizatorilor de Google+, presedintele companiei, Eric Schmidt, nu face niciun compromis. Schmidt a transat problema rapid avertizand: „nu va dati numele real, nu aveti ce cauta pe Google+”, scrie Mashable.

In acelasi timp, Schmidt a raspuns si problemei ridicate ceva mai demult si care punea sub semnul intrebarii securitatea datelor utilizatorilor de Google+ care isi fac publica identitatea. „Google+ este construit ca serviciu de identificare, asa ca, in mod natural, depinde de folosirea numelor reale ale utilizatorilor.

Este posibil insa ca lipsa de flexibilitate a managementului Google referitoare la identitatea utilizatorilor sa fie un motiv pentru care foarte multi posibili utilizatori sa fuga din start de serviciul care ar vrea, candva, sa detroneze Facebook.

De altfel, din cate se stie pana acum Google+ a dezactivat deja cateva conturi cu identitate dubioasa si care par a fi apartinut chiar unor companii. Ford, de exemplu, este unul dintre numele vehiculate ca ar fi incalcat conditiile retelei de socializare.loading...

Adauga un comentariu