Telefoane mobile

Eric Schmidt foloseste un telefon ce nu a fost lansat inca

Publicat: 14 iul. 2013
Mai tineti minte imaginea cu Steve Jobs si cu iPhone-ul sau, nelansat inca? A curs multa cerneala pe urma ei. Acum il avem pe scena pe Eric Schmidt, presedinte executiv al companiei Google, care se lasa fotografiat cu ceva ce pare a fii viitorul Motorola Moto X. Imaginile nu sunt neclare sau cu o calitate redusa. Ele au fost realizate de un fotograf profesionist cu o ocazia unui interviu, scrie go4it.ro. Terminalul este vizibil doar in mana lui Eric Schmidt si nu avem posibilitatea sa vedem ecranul pornit. Carcasa este construita cel mai probabil din plastic si are un design simplu si placut. Telefonul este cel mai gros in zona centrala de pe spate.
Pe latura superioara a smartphone-ului putem obseva doar mufa audio. Butoanele se afla pe latura dreapta, insa nu ne putem da seama daca exista si un declansator pentru camera foto. Ne asteptam ca mufa microUSB sa fie amplasata pe latura inferioara. Camera foto are un LED sub ea si o zona ce-ar putea fi inscriptionata in dreapta ei. Conform zvonurilor de pana acum, Motorola Moto X va avea un ecran cu rezolutie de 720×1280.
Diagonala nu ar trebui sa fie foarte mare, deoarece telefonul pe care-l tine presedintele Google nu pare masiv. In carcasa am putea gasi un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu procesor dual core la 1,7 GHz si 2 GB RAM. Senzorul camerei foto va avea 10 MP, iar sistemul de operare rulat va fi Android 4.2.2. Un lucru foarte important pentru Google este faptul ca va putea scrie pe telefon „Made in USA”. Lansarea lui Motorola Moto X este asteptata in aceasta vara.


loading...

Adauga un comentariu