Telefoane mobile

Ericsson va actualiza retelele mobile din Bulgaria si Slovenia

Publicat: 12 mart. 2012
5

Telekom Austria Group, unul din furnizorii de servicii de comunicatii mobile din Europa Centrala si de Est, a ales Ericssonca partener exclusiv pentru administrarea operatiunilor in teren pentru echipamentele sale de acces radio si transmisie din Bulgaria si Slovenia, inclusiv pentru infrastructura de statii de baza si site-uri de core network.

Acordul, ce acopera o perioada de cinci ani, prevede transferul a 70 de angajati ai Mobiltel Bulgaria si Si.mobil Slovenia catre Ericsson incepand din luna aprilie 2012.

Ericsson va fi responsabil pentru retelele celor doi operatori, garantand constant ca ele functioneaza la capacitate maxima, si va garanta transferul fara probleme al personalului catre Ericsson. In prezent, compania suedeza are o echipa de 56.000 de specialisti in servicii la nivel mondial.

Emil Nilsson, Head of Customer Unit Central Europe, Ericsson, a declarat: „Acestea sunt primele contracte de servicii de administrare pe care le castigam in Bulgaria si Slovenia si ne vor ajuta sa ne consolidam portofoliul de proiecte in Europa. Cu ajutorul experientei noastre internationale, a cunostintelor echipei si a specialistilor de care dispunem in teren, suntem siguri ca vom putea face diferenta in operatiunile Telekom Austria Group. Suntem onorati sa primim in cadrul echipei noastre noi colegi de la Mobiltel Bulgaria si Si.mobil Slovenia, ale caror competente si abilitati vor fi cu siguranta importante in aceasta divizie ce se dezvolta foarte rapid.”

Ericsson administreaza retele care, impreuna, deservesc 900 de milioane de abonati si a investit peste $1 miliard pentru dezvoltarea unor instrumente, metode si procedee prin care sa isi ajute clientii sa devina mai eficienti, oferindu-le, in acelasi timp, cea mai buna experienta de utilizare.

Adauga un comentariu