Actualitate

Ernest se teme ca-i vin dusmanii la nunta

Publicat: 29 iun. 2012

Ii aduce in culmea furiei pe barbatii pe care-i prinde inselandu-si partenerele. Ernest (31 de ani) realizeaza, la Kanal D, emisiunea "Ochii din umbra" si, pana acum, a suparat pe multi. A fost amenintat de multe ori. Acum, prezentatorul se teme pentru nunta lui.

S-a cununat civil cu aleasa inimii sale, Ada (27 de ani), iar in vara aceasta urmeaza si cununia religioasa!

Ernest are toate motivele sa fie fericit. Si-a ales straiele de nunta, pantofii, care vor fi din catifea, iar mireasa e si ea pe ultima suta de metri cu pregatirile.

Ernest recunoaste ca va fi emotionat cand preotul va rosti intrebarea magica, iar el va spune "marele Da!".

„Voi incepe ceremonia relaxat, dar sigur ca pe parcurs vor aparea si emotiile. Daca nu ai emotii, atunci de ce te mai casatoresti?", spune Ernest. Ernest nu vrea, cu nici un chip, sa dezvaluie data si locul nuntii.

El se teme ca nu cumva vreunul dintre cei pe care i-a deranjat de-a lungul emisiunii sale sa-i faca vreo surpriza si sa puna la cale ceva ce i-ar putea strica nunta.

Tot ce afirma legat de acest eveniment este faptul ca nu va fi o nunta cu dar impus, dimpotriva: „Ramane la alegerea celor care ne vor onora cu prezenta. Ne dorim ca oamenii sa vina sa se simta bine alaturi de noi, nu sa se simta obligati".

Cititi duminica unde isi vor petre­­ce Ernest si alte vedete luna de miereloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit