Local

erox Digital Tour la Iasi

Publicat: 15 mai 2000

Organizat in sapte mari orase din Romania, Xerox Digital Tour va ajunge astazi si la Iasi, fiind un eveniment special in care organizatorii isi propun sa prezinte pietei locale ultimele noutati privind solutiile de scanare, distributie, arhivare electronica, gestiune sau monitorizare a datelor. Anul acesta va fi prezenta in premiera alaturi de Xerox si compania Compaq, in urma stabilirii unei relatii de parteneriat in luna martie a acestui an. In organizarea firmelor iesene Xerox Comservice si Giros, evenimentul de la Iasi se va intinde pe parcursul a doua zile, perioada in care vor fi organizate seminarii si demonstratii pe patru teme diferite: „Solutii pentru biroul dumneavoastra”, „Impactul culorii”, „Solutie completa pentru documentele ingineresti” si „Noile imprimante alb-negru si color”.
Ca ultime noutati, vor fi prezentate solutiile XEROX – Flow Port (servicii integrate de scanare, fax si distributie a documentelor), Equitrac (solutie de monitorizare si control al fluxului de documente), precum si noile imprimante Tektronix, care sunt primele imprimante sub aceasta marca de la preluarea de catre Xerox a diviziei de imprimante Tektronix, la inceputul anului 2000.
Tot pe parcursul celor doua zile, in cadrul seminarului „Compaq – the NonStop Company”, Compaq Romania va anunta in premiera in tara noastra cele mai spectaculoase initiative ale corporatiei, la scurt timp dupa lansarea lor la nivel mondial.
MAloading...

Adauga un comentariu