Magazin

ESCROCHERIE pe Facebook: Numele Rodicai Popescu Bitanescu folosit in mod fraudulos

Publicat: 20 aug. 2014
1
Popularitatea Rodicai Popescu Bitanescu umple cu bani buzunarele infractorilor. Mai multi escroci, care se folosesc pe internet de numele actritei, au demarat asa-zise campanii umanitare pe o retea de socializare. Hotii au creat un cont fals si au cerut ajutor financiar pentru copiii cu probleme de sanatate.
Rodica Popescu Bitanescu a aflat intamplator ca mai multi infractori se folosesc de numele ei pentru a-i escroca pe fani. O prietena a actritei a vazut contul de socializare si i s-a parut suspect.
„Ea, cunoscandu-ma pe mine din Teatrul National, stia ce fel de om sunt, cam cum vorbesc, care sunt ticurile mele. A fost un fel de cod, l-a incercat si si-a dat seama ca n-as fi eu”. 

Citeste si: Selfie ca la Oscar in Romania

Actrita a descoperit ca exista nu mai putin de sapte conturi in numele sau.
„Avea oameni prin tara. Spunea ca eu, Rodica, am reprezentanti de exemplu, la Piatra Neamt am un reprezentant care alearga din banca in banca si cere bani”. 
Pentru a nu mai exista si alte victime, prietenii artistei au luat atitudine.
Dupa ce apropiatii actritei si-au dat seama ca este vorba de un cont fals, au postat mesaje pe asa-zisa pagina de Facebook prin care ii avertizeaza pe cetateni ca este o escrocherie.
Si actrita face apel catre cetateni sa nu se lase inselati.
„Aceste Facebook-uri sunt false, nu mai vorbiti cu Rodica Popescu Bitanescu pe Facebook, pentru ca eu nu am Facebook si nu va mai lasati pacaliti”. 
Adauga un comentariu