Securitate

ESET lanseaza versiunea Beta pentru ESET Internet Security, noul produs destinat utilizatorilor Home

Publicat: 21 apr. 2016

ESET NOD32 Antivirus 10 este disponibil in versiune Beta de testare impreuna cu un produs complet nou destinat utilizatorilor de acasa – ESET Internet Security.

Programul ESET Beta ofera o scurta incursiune a noului produs ESET Internet Security, care introduce o noua functionalitate numita Home Network Protection. Aceasta permite utilizatorilor sa testeze vulnerabilitatile router-ului si sa vada dispozitivele conectate la acelasi punct de acces de-a lungul timpului. Aceasta particularitate va ajuta utilizatorii sa observe cat de sigura este reteaua lor de acasa.

ESET Internet Security introduce, de asemenea, Webcam Protection, o caracteristica cu care pot fi controlate procesele si aplicatiile care acceseaza camerele web ale calculatoarelor conectate, prin afisarea unor notificari atunci cand aplicatiile nedorite incearca sa acceseze camera video.

“Noul ESET Internet Security a fost proiectat avand la baza portofoliul nostru de produse premiate si aduce utilizatorilor cel mai bun mix de detectie, viteza si usurinta in utilizare. Cele mai noi produse adauga la protectia noastra multi-strat, cu performanta dovedita, un set de caracteristici concentrate pe securizarea intimitatii, precum si facilitati adresate direct afacerilor si utilizatorilor“, a afirmat Eduard Kesely, Manager de produs la ESET.

Pachetele ESET NOD32 Antivirus 10 Beta si ESET Internet Security 10 Beta sunt disponibile deja pentru download in versiune de evaluare. De asemenea, utilizatorii acestora au posibilitatea sa se alature comunitatii din Programul ESET Beta pentru a putea fi printre primii beneficiari ai functiilor oferite de noul ESET Internet Security.loading...

Adauga un comentariu