Actualitate

Este ADEVARAT! Asta este greaua mostenire lasata in urma de Dacian Ciolos: Manageri INCOMPTENTI, salarii URIASE

Publicat: 11 iul. 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca este necesara eficientizarea ministerelor. Aceasta sustine ca prin Legea 109 emisa in timpul mandatului de premier a lui Dacian Ciolos exista manageri de institutii care nu au criterii de performanta bine stabilite dar care nu pot fi schimbati, conform Mediafax.

Traian Basescu il nimiceste pe Dacian Ciolos: Este un opurtunist! Sta cu o bucatica de Franta in casa

"Eu cred ca este necesara o eficientizare a fiecarui minister. Sunt foarte multe agentii, entitati in subordinea unor ministere care efectiv nu-si au obiectul de activitate. (…)Avem pe Legea 109, legea data de Ciolos, unde avem numiti directori, manageri care nu au criterii de performanta bine stabilite si le-au stabilit domeniile lor. Avem situatii in care lucrurile nu merg bine dar nu putem sa-i schimbam pentru ca trebuie sa le platim salariul pana la sfarsitul mandatului", a afirmat Viorica Dancila, joi, la un interviu pentru DCNews.

Aceasta a mai transmis ca a cerut ministrului Fondurilor Europene, Roxana Manzat, sa vina cu un proiect de eficientizare a activitatii institutiei.

"Cand vrei eficienta, performanta, trebuie sa ai cativa indicatori oriunde te-ai afla, inclusiv pentru functionari. Acest lucru trebuie schimbat si sa legam activitatea functionarilor chiar din Ministerul Fondurilor Europene de proiecte, de implicare. Si daca lucrurile merg bine si daca lucrurile nu merg bine nu exista niciun fel de sanctiune sau interes. Am cerut ministrului Fondurilor Europene sa vina cu o eficientizare a activitatii. Nu trebuie sa mai luam o decizie fara a ne consulta cu toti factorii implicati. Trebuie sa fim foarte fermi acolo unde lucrurile nu merg bine. S-a tolarat anumite aspecte si anumite lucruri nu le-am putut face pentru ca nu am fost destul de fermi atunci cand s-a gresit", a spus prim-ministrul.loading...

Comentarii
  • Ce lege frantz ca tot PSD avea majoritate in parlament! De fapt cam 22-23 de ani de la revolutie a avut PSD majoritate in parlament si tot sunt niste hoti care fac pe-a victima!

Adauga un comentariu