Sport

Este gata! Prima demitere de antrenor in acest sezon! Flavius Stoican revine în Liga I

Publicat: 14 aug. 2015
1

Infrangerea cu Dinamo, scor 0-3, a fost ultimul meci al FC Voluntari, cu Bogdan Vintila pe banca. Tehnicianul a fost demis de conducerea nou-promovatei, care l-a dat afara si pe antrenorul secund Ilie Poenaru, conform site-ului oficial al clubului. Noul antrenor al celor de la FC Voluntari este Flavius Stoican.

În vârsta de 38 de ani, Stoican era fara angajament de la începutul lunii mai, când s-a despartit pentru a doua oara de Dinamo. El a fost demis de la cârma gruparii din Stefan cel Mare, dupa esecul (1-3) din derby-ul cu Steaua.

Dupa primele 6 etape, Voluntari era, alaturi de Petrolul, singura echipa fara victorie în acest debut de stagiune si Vintila a lasat clubul pe locul 12 în campionat, cu numai 4 puncte adunate.
Vintila devenise antrenorul echipei înfiintata cu cinci ani în urma înaintea începerii sezonului. FC Voluntari este doar a doua echipa din prima liga pe care Vintila a pregatit-o din postura de principal. Prima experienta a lui Vintila a fost cea de la Viitorul, reusind salvarea de la retrogradare în sezonul 2013-2014.

Citeste si: Nimeni nu se astepta la asta! Noul sezon al Ligii I a bifat deja primul record dupa patru etape

La finalul meciului din „Stefan cel Mare”, Vintila nu a vorbit decât despre partida cu Dinamo, în niciun caz despre o eventuala demisie: „Am avut o repriza foarte buna, pe care am controlat-o noi, din pacate am facut o greseala stupida, am primit gol. Dupa pauza, am încercat sa reintram în joc si le-am dat posibilitatea celor de la Dinamo sa plece pe contraatac si asa au marcat”.

Pentru Voluntari, urmeaza meciul cu Astra, de pe teren propriu, ce va avea loc duminica, de la ora 18.30.

Adauga un comentariu