Eveniment-Social

Este incredibil ce au facut acesti studenti ieseni! Gestul lor te va emotiona!

Publicat: 08 dec. 2014
Studentii ieseni ne uimesc din nou! Dintotdeauna acestia au tinut sa iasa in fata. Si de ce n-ar face asta? Tinerii sunt studiosi, talentati, ambitiosi, si, cel mai important, vor sa schimbe lumea in care traiesc. Si cand sa dovedeasca aceste fapte mai bine decat in perioada sarbatorilor? Astfel, studentii de la Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza„, ne-au pregatit o surpriza!

Citeste si:Conferinta nationala de Stiinte Politice la Universitatea Cuza

Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII) organizeaza, impreuna cu Facultatea de Informatica Iasi (FII), Balul de Caritate „Craciun din Inima de Student” – editia 2014. Incalzirea sufletelor celor 28 de copii de la Centrul de Zi din Ciurea prin organizarea unui bal caritabil este prioritatea membrilor Asociatiei in preajma Craciunului. 
Cea de-a 11-a editie a acestui eveniment va avea loc astazi, pe data de 8 decembrie 2014, incepand cu orele 18:00, la Casa de Cultura a Studentilor. Aerul primitor al serii va fi asigurat de desfasurarea unei succesiuni de momente artistice. Ne vor incanta cu talentul lor invitati precum Emeric Imre & Jimi El Laco, artistii ieseni Ciprian Cotruta, Claudiu Carstean si trupele Aproape Unplugged si The Curls.

Citeste si: Conferinta nationala la Universitatea Cuza Iasi

Pe langa momentele artistice, o alta activitate devenita deja o traditie a Balului este licitatia pentru strangerea de fonduri, unde se vor gasi produse hand-made, produse de la anticariate, tablouri si obiecte decorative.


loading...

Adauga un comentariu