Sport

Este OFICIAL! Bogdan Arges Vintila e noul selectioner de la U17

Publicat: 14 nov. 2014
1

Ramas fara angajament dupa despartirea de Viitorul lui Gica Hagi, Bogdan Arges Vintila (42 de ani), fost portar în Liga 1, a fost numit selectionerul nationalei U17 a României.

Postul a ramas vacant dupa plecarea lui Florin Raducioiu, cel care a parasit postul cu scandal, desi a reusit rezultate bune pe banca juniorilor. În cele din urma, FRF a apelat la Vintila, care a lucrat cu succes la Viitorul, o echipa alcatuita din fotbalisti foarte tineri.

La lotul U17, Vintila preia echipa dupa o generatie foarte buna pregatita de Raducioiu. În lot s-au regasit pâna acum Laurentiu Branescu, Eduard Schuller, Steliano Filip, Fabian Himcinschi, Darius Buia, Claudiu Bumba sau Ionut Neag, dar acestia vor face pasul catre o categorie de vârsta superioara, lasându-l pe noul selectioner sa contruiasca alta echipa.

Retras în 2009 de la Concordia Chiajna, Vintila a antrenat ca secund la Galatasaray, între 2010 si 2011, fiind apoi asistent la Viitorul (2012-2013), unde a preluat si functia de principal vreme de câteva etape.

Citeste si: Inca o demisie! Florin Raducioiu pleaca de la lotul U16 la finalul anului

Adauga un comentariu