National

Este oficial! DNA cere rejudecarea dosarului lui Calin Popescu Tariceanu

Publicat: 25 mart. 2019
1

Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta, luni, un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin PopescuTariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. 

Tariceanu a asteptat 5 ore pe holurile ICCJ. DNA cere rejudecarea dosarului. Pronuntarea in acest dosar va fi amanata.

Intrebat daca doreste sa dea o noua declaratie, Tariceanu a raspuns:”M-am consultat cu avocatul meu si am concluzionat ca tot ce am avut de declarat am declarat la instanta de fond. Daca aveti alte intrebari, va stau la dispozitie.

Tariceanu a transmis prin avocat ca nu doreste sa fie audiat in sala de judecata, deoarece nu mai are nimic de adaugat fata de ce a spus la instanta de fond, insa sta la dispozitia instantei pentru orice lamurire. 

Procurorul de sedinta a solicitat, la termenul anterior, reaudierea unor martori, printre care Victor Ponta, Dan Motreanu si Dan Andronic. 

Avocatul lui Calin Popescu-Tariceanu s-a opus reaudierii de martori si a cerut sa fie trimise adrese la DNA pentru a se comunica daca procurorii au respectat dispozitiile legale in legatura cu interceptarea clientului sau si a fostei sale sotii Ioana Valmar. 

Comentarii
  • Pana la urma trebuie da existe o finalitate in toate aceste anchete inchise de catre instanta ca nefondate. Cat sa te mai frece DNA-ul asta cu o cauza in care o instanta judecatoareasca te declara nevinovat ? Este inadmisibil ce se intampla. Frate, nu ai fost in stare sa dovedesti nimic, mars acasa si lasa-te de meserie. Apuca-te de altceva, de impletit cosuri din nuiele, spre exemplu !

Adauga un comentariu