Cancan

Este OFICIAL! Nu se mai ascund. S-au sărutat în faţa tuturor, la Survivor!  Momente de stupoare

Publicat: 24 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este 24 februarie, ziua de Dragobete, iar îndrăgostiții încep săptămâna cu zâmbetul pe buze. În ceea ce îi privește pe Războinicii și Faimoșii de la ”Survivor România”, pe lângă toate provocările de zi cu zi, cele care aduc adrenalină, discuții în contradictoriu și o tensiune crescândă, apar și momente în care apropierile duc la concluzii cu puternice inflexiuni sentimentale.

Înainte de a pornit în aventura din jungla dominicană, Karina – Elena Karina Fetica – declara că nu dorește decât să își demonstreze că poate face față oricărei provocări și că va încerca să câștige competiția, având toate atuurile necesare.

”Particip la ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred ca am atuurile necesare pentru a supraviețui”, spunea ea, potrivit wowbiz.ro. Karina este masterand în International Economics & Business Administration, absolventă a Facultații de Finanțe Bănci și este pasionată de mașini. Însă asta nu este totul, pentru că ”Survivor România” o aduce în prim-plan și într-o altă postură, una ”fierbinte”.

”Visele devin realitate!”

Pe de altă parte, Andrei Ciobanu, profesor de canto la Colegiul Național de Arte George Apostu din Bacău, a spus că va trăi cea mai tare experiență din viața sa și este convins că va fi pus în foarte multe ”situații-limită”.

”Particip la ca să traiesc cea mai tare experiență din viața mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepășesc, vreau sa învăț si să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depașesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!”, a mărturisit Andrei Ciobanu, potrivit sursei citate mai sus.

Iată că Andrei Ciobanu și Karina par a fi mai apropiați decât s-ar fi crezut inițial, bifând discuții prelungite, zâmbete cu subînțeles și chiar un sărut care spune totul. Cei doi vor putea fi urmăriți chiar în această seară, la Kanal D, începând cu ora 20.00. Așa cum spunea Andrei Ciobanu, visele pot deveni realitate, iar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla, în continuare, între cei doi concurenți.

Adauga un comentariu