Actualitate

Este singurul medic din Iasi care face aceasta operatie. Dr. Ionut Hutanu vine la BZI LIVE sa vorbeasca despre una dintre cele mai inovative metode de tratament in cancerele abdominale – LIVE VIDEO

Publicat: 20 dec. 2018

Vineri, 21 decembrie 2018, in studioul BZI LIVE va avea loc o noua emisiune medicala. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de la ora 13.00 este dr. Ionut Hutanu, medic primar chirurgie generala din cadrul Institutului Regional de Oncologie – IRO Iasi. Unitatea medicala mentionata este singurul spital de stat din tara unde se practica una dintre cele mai inovative metode de tratament in cancerele abdominale complexe, denumita HIPEC.

Medicul Ionut Hutanu este chirurgul care realizeaza in unitatea medicala interventiile chirurgicale cu chimioterapie intraperitoneala (HIPEC). Aceasta metoda de tratament ofera bolnavilor diagnosticati cu cancere abdominale complexe o sansa de viata mai lunga. 

Iesenii pot adresa intrebari medicului chirurg Ionut Hutanu de la Institutului Regional de Oncologie din Iasi accesand rubrica de comentarii la adresa www.bzi.ro sau pe pagina de Facebook BZI, urmand a primi raspunsul asteptat in direct in cadrul emisiunii BZI LIVE de vineri, 20 decembrie 2018, incepand cu ora 13.00.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu