Magazin

Esti Berbec? Te afli printre cele mai norocoase zodii de femei. Ele au lumea la picioare in iulie si august 2019

Publicat: 12 iul. 2019
1

Astrele s-au aliniat si pun in prim plan trei zodii care vor avea parte de noroc cu carul in perioada ce urmeaza. Femeile nascute in Berbec sunt unele dintre favoritele horoscopului la bani, pentru lunile iulie si august, asta pentru ca isi vor umple buzunarele. Esti Berbec? Pregateste-te sa te imbogatesti. Esti Leu? Il vei intalni jumatatea! 

Femeia Taur
Femeile nascute in zodia Taur vor simti ca il prind pe Dumnezeu de picior. Daca multi ani pana acum au intampinat nenumarate probleme de ordin financiar si lucrurile nu pareau sa se indrepte indiferent de actiunile pe care le intreprindeau, iata ca astrele v-au pregatit un an norocos si benefic din punct de vedere finaniciar. Nu numai ca veti reusisa castigati sume mai mari de bani dar veti reusi sa intelegi exact ce faceti cu acestia, veti face achizitii si veti resimti foarte clar beneficiile.

Femeia Leu
Nativele nascute in zodia Leu par sa fie protejatele zodiacului si chiar favoritele acestei veri. Veti da dovada de un curaj debordant si la orizont se arata planuri pentru viata personala. Daca nu sunteti intr-o relatie, Fat – Frumos ar putea sa apara cand va asteptati mai putin, 

Femeia Berbec
Nativele Berbec vor avea un an interesant cel putin din punct de vedere financiar. Chiar daca astrele nu predispun la castiguri cazute din cer, harta astrala indica foarte clar o imbunatatire simtitoare in planul financiar.

Urmatoarea partea a anului 2019 o sa fie foarte buna pentru voi, asa ca urmati pas cu pas ceea ce aveti de facut si consolidati-va pozitia pentru a fi pregatite de o ascensiune fulminanta in urmatorii ani.

Adauga un comentariu