Actualitate

Estimare: Ponta a castigat in judet, Johannis in municipiul Iasi

Publicat: 02 nov. 2014

Primele estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale arata ca la nivelul judetului Iasi Victor Ponta a obtinut circa 45 la suta din voturi, clasandu-se pe primul loc in topul preferintelor alegatorilor. In schimb, Klaus Johannis, candidatul ACL, a castigat scrutinul din municipiul Iasi, scorul intre cei doi fiind inclinat usor in favoarea reprezentantului dreptei. In urma centralizarii voturilor, Klaus Johannis a castigat alegerile din municipiu. Johannis  a obtinut 33.2 la suta, iar Ponta 32.04. PSD  a castigat in muncipiul Iasi doar in cartierul Alexandru cel Bunloading...

Comentarii
      • ionela ,voi din nastere sunteti asa cum ai spus deci mamica si taticul tau alcolic te-a facut proasta ;datorita uneia ca tine Romania este la coada Europei,voi cei care v a prostituati pt un blid de fasole si alte avantaje doar la alegeri,ca in rest neo-bolsevici uita de voi incultilor.

  • In sfarsit se vede luminita … turmele de prostalai se duc ,mai mor si orasul asta pare sa vrea sa termine cu dinozaurii astia rosii,dar in continuare pulimea si toti pensionarii basinosi habar n-au pe ce lume traiesc … mai avem un pic si scapam odata de inghesuitii astia ….

Adauga un comentariu