Economic Local

Etapa finala pentru achizitia de autoutilitare la Finantele iesene

Publicat: 21 nov. 2018
1

Recent, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi a organizat o licitatie pentru achizitionarea a doua autoutilitare. La procedura s-au prezentat trei firme: Cargo Business Logistic SRL, Tiriac Auto SRL si ATI Motors Holding SRL. Comisia de evaluare va parcuge ultima etapa a procedurii, cea de deliberare, urmand cea de atribuire.

Citeste si: Faceti ceva cu acesti soferi! Trotuar din Iasi, transformat complet in parcare pentru smecheri – FOTO

Estimarea bugetara a achizitiei este de 226.890 lei, fara TVA. Totodata, sefii de la Fisc au adjudecat in aceasta perioada o licitatie pentru cumpararea unui numar de 50 de imprimante. La procedura s-a prezentat doar societatea Romus Tradins & Development SRL, din Iasi, care a fost declarata si castigatoare. Oferta financiara a fost de 219.700 lei, fara TVA, cu aproape 6.000 lei mai putin decat estimarea bugetara initiala.

Romus Tradins & Development SRL este o societatea care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 7,3 milioane lei, profit de 35.944 lei, datorii de 2,1 milioane lei, cu un numar de 115 angajati.

Conform datelor disponibile, firma este administrata de catre Mihaela Anghelescu, care are calitatea de actionar alaturi de Newton Sewell Bennett, cetatean de provenienta americana.

 

 

Adauga un comentariu