National

Eugen Teodorivici, despre pensiile speciale: Vor fi impozitate

Publicat: 15 iul. 2019

Eugen Teodorovici anunta primele masuri votate in CEx PSD cu privire la rectificarea bugetara pregatita de Guvern. Ministrul de Finante confirma impozitarea pensiilor speciale.

Premierul Viorica Dancila, anunt dupa sedinta CEx: Trei noi ministri in Guvern

"A fost o discutie legata de modul in care propunerea noastra la Finante pentru rectificare se va face. Saptamana aceasta va fi o discutie pe tema rectificarii. Este vorba de ceea ce de foarte multi ani romanii solicita – pensiile speciale. Credem ca o varianta normala ar fi de a plafona la un nivel stabilit de 10.000 de lei si peste aceasta suma sa fie aplicata o taxa de solidaritate", a spus Teodorovici.loading...

Comentarii
  • 10000 lei pe luna pensie poate sa aiba presedintele Romaniei. Toti ceilalti – mai putin.

    Nu-i de acceptat ca pensia medie in magistratura sa fie de 17.132 lei, din care 15.897 lei cota suportată din bugetul de stat.
    Asadar numai 1235 lei provin din contributiile angajatului. Numai atat ar avea pensie daca nu ar fi fost magistrat. Restul de 15897 este pomana platita din banii nostri.

  • Dar de ce nu impozitați pensiile speciale începând cu 5.000 lei ??? pentru că majoritatea parlamentarilor nu depășesc pensia specială de 10.000 lei și nu vor depăși pensia specială de 10.000 lei în caz că se opresc la 2 mandate și astfel vor rămâne cu pensiile speciale neimpozitate ??? ce jonglerii aveți în neuronii ăia rahitici… Orice măsură luați, o luați în așa fel încât, pe voi hienele politice nesătule, să nu vă afecteze deloc. Se vor schimba treburile… mult nu mai este și vor veni alegerile.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit