National

Eugen Teodorovici, atac dur la adresa lui Florin Citu: Este daunator si jignitor atunci cand unii frustrati si ratati profesional ajung sa fie tolerati

Publicat: 22 aug. 2019
Editia PDF
14 Oct. 2019

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a avut o reactie, dupa declaratia senatorului PNL Florin Citu, care a afirmat ca salariile nete ale bugetarilor sunt duble fata de cele din sectorul privat.

Ce masuri pregateste Eugen Teodorovici legat de Vama

Este daunator si jignitor la adresa intregii societati atunci cand unii frustrati si ratati profesional, care nu au fost vreodata in situatia de a gandi sau lua decizii cu implicatii economice si sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinsi de mediul privat si nu sunt acceptati nici de cel public, ajung sa mai fie tolerati doar de cate un partid politic, dar si acolo, fie pe scurtatura sau pe usa din dos, de unde debiteaza ineptii cu un aer iritat si impertinent. Constienti sau nu de efectul public si impactul negativ al gesturilor si mesajelor lor pentru imaginea si credibilitatea tarii, ei isi cuantifica activitatea exclusiv in indicatori de beneficii politice si pervsonale – Ce, Cand si Cat(u)”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Sunt unii care nu inteleg ca politica este mai mult decat expresia trairilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decat un hashtag foarte sonor, un selfie smecher sau un discurs isteric si scandalos voit a produce emotii extreme. Este mai mult decat o pancarta, o lozinca, un strigat sau un gest de teribilism politic. Sunt unii care nu pricep ca politica difera de politicianism, asa cum un om de stat sau un om politic difera de un politruc demagog”, a mai punctat Eugen Teodorovici.loading...

Comentarii
  • citu florin, inafara ca este frustat si o non valoare ca pregatire, are o mare calitate, este foarte bun de bagat la inaintare, cei care se pregatesc din timp sa distruga cresterea economica si subjugarea totala a tarii , strainatatii, se folosesc de cite o pesoana de genul citu, iar el se crede important.
    halal parlamentari— mergeti la vot si alegeti tot persoane fara nici o calitate, sau era sa uit cu calitati de sluga.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit