Actualitate

Eugen Teodorovici, despre alegerea lui Florin Cîţu pentru funcția de premier: „Nu poate fi considerată nici măcar o glumă proastă, ci, mai degrabă, o insultă la adresa românilor”

Publicat: 26 feb. 2020

Cel mai penibil premier a fost înlocuit de cel mai penibil ministru de finanţe şi cel mai penibil liberal – în acest fel a caracterizat Eugen Teodorovici, miercuri, desemnarea lui Florin Cîţu pentru funcția de premier.

„Propunerea PNL ca variantă de premier în persoana lui Vasile Cîţu nu poate fi considerată nici măcar o glumă proastă, ci, mai degrabă, o insultă la adresa românilor”, a scris senatorul PSD pe pagina sa de Facebook.

Acesta susține că Florin Cîţu este „un ministru care a reuşit recordul de a fi demis de mai multe ori decât a fost învestit”.

„Cîţu şi-a dovedit deja incompetenţa atât în domeniul privat, cât şi în administraţia publică şi, în special, în ultimele 3 luni ca ministru de finanţe, aruncând în aer deficitul, sabotând ratingul de ţară, împrumutându-se la costuri record şi reuşind ca în fiecare zi să aducă un nou maxim istoric al cursului leu-euro”, a argumentat el.

Acesta a mai scris ministrul interimar de finanţe va produce „dezastru” la Palatul Victoria şi că se îndoiește că Florin Cîțu ar trece „toate testele necesare pentru această funcţie”. Teodorovici susţine că desemnarea este o decizie „batjocoritoare la adresa poporului român” a lui Klaus Iohannis.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu