National

Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Nu am de gand sa pun bani in plus la ministere

Publicat: 23 iul. 2015
1

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea,a anuntat joi ca ii asteapta pe premierul Ponta si ministrul Finantelor la sediul partidului pentru a discuta despre rectificarea bugetara. 

Eugen Teodorovici a confirmat ca luni va merge la PSD pentru discutii cu privire la rectificare, subliniind faptul ca nu are de gand sa pun bani in plus la “ministerele care nu au avut pana acum o executie normala”.

Ministerul Transporturilor e cel mai bun exemplu, care are o situatie neplacuta: executia e destul de scazuta acolo, trebuie facut ceva radical. Sper ca Iulian Matache sa ia niste decizii radicale”, a explicat Teodorovici.

Acesta sustine ca sunt necesare reforme atat la compania de drumuri, cat si la caile ferate. „Nu poti sa ai cei mai mari doi beneficiari de fonduri din Romania si sa fie executia oarecum lamentabila”, a adaugat ministrul.

Probleme sunt si la Ministerul Dezvoltarii: „La nivel local a fost o problema, pentru ca au fost si niste neintelegeri cu Curtea de Conturi, o institutie ce trebuie reformata, (…) iar interpretarile din rapoartele de audit i-au pus pe colegii de la Dezvoltare intr-o situatie dificila, pentru ca lucrurile constatate erau neadevarate, asa ca s-au intarziat proiectele la nivel local”, a mai spus Teodorovici.

Comentarii
  • Dar bani în plus la înmormânatea lui măta ai de gând să pui? Ce față de retardat și dobitoc ai să-mi pola în fațetul tău de homalău!

Adauga un comentariu